0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stonegood

Biografie Stonegood

The bulletnew feastrock-sensation.

The bullet new feastrock-sensation beformed around (ex)bandlids of Mooi Wark, de Zingende Fresia’s, Mannenkoor Karrespoor en Jovink en de Feederbeatles brings an stonegood and at the same time hilarical act with famous songs in an surprising new jacket.

Bekende coverband boeken of inhuren

Everything in it stonecoals English, whereby the scheve textrules visueal understeand becoming by middle from an big projection screen.
Stonegood bestaat uit bandleden van Jovink & de voederbietels, Zingende Fresia’s, Mannenkoor Karrespoor en Mooi Wark. Dus ervaring in overvloed.

Stonegood boeken voor scherpste gage

Ze spelen in steenkolen engels Nederlandstalige hits welke op het grote scherm achter hen uit volle borst meegezongen kan worden. Anders is er ook niets aan 🙂
Want een feest word het, met deze muzikale kanjers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stonegood boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties