0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Henk Westbroek

Biografie Henk Westbroek

Hendrik Otto (Henk) Westbroek is een geboren in Utrecht op 27 februari 1952 en bekend geworden als zanger van Het Goede Doel.
Daarnaast is Henk liedjesschrijver, muziekproducent, radio- en televisiepresentator en politicus.

Het Goede Doel

In de jaren ’80 werd Henk ‘beroemd’ in Nederland met de band het Goede Doel en hits als In ’t leven, Gijzelaar, België en Vriendschap.
Samen met de andere zanger van het goede doel, Henk Temming, vormde hij een gelegenheidsproject Henk en Henk met als enige wapenfeit de hitsingle Sinterklaas, wie kent hem niet.

Liedjesschrijver en muziekproducent

In 1987 schreef hij samen met Temmink het prachtige nummer ‘Toveren’ voor Herman van Veen.

Na meningsverschillen met Temming stopte Westbroek in 1991 met Het Goede Doel en startte een solocarrière met hits als Waar ze loopt te wandelen en Zelfs je naam is mooi. Ook schreef hij liedjes voor Kinderen voor Kinderen.

Reünie

In 2001 kwam Het Goede Doel bij elkaar voor een reünie en sinds 2008 treden ze weer regelmatig op. De chemie tussen de beide zangers is weer als vanouds.

Meer informatie omtrent een optreden van Henk en Henk vind je hier

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Henk Westbroek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties