0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Erik Vorstenbosch

Biografie Erik Vorstenbosch

Erik Vorstenbosch is een allround zanger en je zou hem kunnen kennen van bands als The Originals (tot 2018) en daarvoor in de Corona‘s.  Nu is hij zanger van de feestband Jewelste.

Zangers boeken of inhuren

Erik deed in mei 2019 mee met het RTL4 tv programma All Together Now. Solo is hij dan wel niet te boeken maar met de complete band Jewelste word het feest er alleen maar beter op.

De band Jewelste vind je hier.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Erik Vorstenbosch boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties