0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
4U (The Next Boy/Girl Band)

Biografie 4U (The Next Boy/Girl Band)

4U heeft de eerste editie van The Next Boy/Girl Band 2016 gewonnen en Luca, Toon, Tiago en Jaimy staan klaar om het land in te gaan voor optredens.

TV programma SBS 6

De eerste single ‘Bitter Taste’ werd het vaakst gedownload en gestreamd waardoor de boyband de winst pakte.

Boyband

Tijdens de finale werd meteen bekend gemaakt dat 4U eind dit jaar vier keer in de Ahoy staat in het voorprogramma bij de jubileumconcerten van Nick & Simon.

Kijkcijferhit!

De afgelopen weken kon de kijker naamsuggesties insturen voor zowel de girl- als de Boyband en in de halve finale werden de officiële bandnamen bekendgemaakt: boyband 4U was geboren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 4U (The Next Boy/Girl Band) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties