0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Willy Latino Band

Biografie Willy Latino Band

Willy Latino en zijn band, behoren al een paar decennia tot de absolute top van partybands in Nederland en treden op tijdens grote en kleinere bedrijfsevenementen en feesten door heel Europa.

Rock ‘n Roll, Disco, Danceclassics

Willy Latino Band boek je voordelig bij burolivemuziek.nlHet repertoire uit diverse Zuid Amerikaanse landen en het Caribische gebied bestaande uit Merengues, Soka’s Reggae, Cumbia en Salsa weet Willy Latino als geen ander in het juiste, soms eigentijdse, jasje te steken.

Tel daarbij het plezier dat afstraalt van Willy en zijn getalenteerde professionele musici, en je hebt de créme de la créme op het gebied van Latin & Caribbean Music.

Latin & Caribbean Music

Maar nu komt het!
Willy Latino was de eerste bandleider in Nederland die inzag dat de hele avond “Latin Music” voor westerse oren vaak te veel van het goede was. Daarom introduceerde hij ruim twintig jaar geleden de “Willy Latino Band” die buiten Latin een compleet allround repertoire ging spelen. Rock ‘n Roll, Disco, Danceclassics, Soul, etc. etc. De ultieme combinatie was een feit.

Daardoor konden bureaus eindelijk hun opdrachtgevers een band aanbieden die voldeed aan de strenge eisen die vaak terecht aan bands worden gesteld.

Willy Latino en wij garanderen u dat u hier zeker geen spijt van zult krijgen. Latino maakt geen muziek, hij is muziek !!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Willy Latino Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties