0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fokke Simons

Biografie Fokke Simons

Het hiphop collectief Fokke Simons kenmerkt zich door een mix van hiphop/pop & house invloeden te combineren tot één sound. De nieuwe hip hop sensatie van Nederland is geboren.

Hiphop en urban artiesten boeken of inhuren

Nog maar een jaar maken ze muziek maar nu al een contract bij Sony, doen ze een landelijke tour met Maan en hebben aanstekelijke hits als Oh My, Ballin’ en Fancy. Ze mannen zijn los.

Boek Fokke Simons voor scherpste gage

Producties waarbij je niet stil kunt staan met aanstekelijke teksten en video’s met de nodige humor erin verwerkt. Dit gaat hand in hand samen met een bak aan talent. Je kunt gewoonweg niet onder de indruk zijn van die innemende kwartet.

Boek een urban act

De hiphop in Nederland ziet er de komende jaren rooskleurig uit en daar zijn deze heren voor een deel debet aan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fokke Simons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties