0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Happy New Livemuziek

Happy New Livemuziek! Welkom in 2023! Een heel gelukkig nieuw jaar toegewenst! Ik hoop dat je het gezellig hebt gehad tijdens de jaarwisseling. Blijft altijd een beetje dubbel vind ik. Oudjaarsavond. Het is altijd zo’n ding.

Happy New Livemuziek

Happy new livemuziek!

Blijf je lekker op de bank zitten in je huispak, kijkend naar de oudejaarsconference of de ontelbare muziekconcerten die voorbij komen? Of ga je ‘all dressed up’ naar een spetterend feest waar je oren gevoed worden met livemuziek.

Voor ons werd het een ouderwets avondje bankhangen. Iets wat ik zelf niet zo in de planning had, maar je hebt het soms niet in de hand. Ons zoontje lag ziek dus dan ga je niet met een kind aan de leur. En dan is thuis zijn meer dan ok. Zelf kom ik net uit bijna 7 weken griep, koorts, ontstekingen en snotterigheid, dus ik was wel effe ready voor een beetje activiteit. Maar lekker het huispak aan en een warme choco maakte veel goed.

Oudjaarsavond programma’s

Na een mooie familie film werd het tijd voor wat geijkte oudjaarsavond programma’s op tv. The Masked Singer kwam voorbij met Jim Bakkum als winnende sneeuwman en op NPO 3 het muziekspektakel van het jaar met Jan Smit, Paul de Leeuw, Snollebollekes, Tino Martin, Emma Heesters en tout bekend Hollandse feestzangers.

Maar ook een toffe docu van de band Kiss. Ik mag graag docu’s kijken van grote beroemde bands. Hoe het allemaal is ontstaan, hoe het onderweg ging en waar ze nu zijn. Interessant. We zapten daarna over naar het concert van de ‘Edwin Evers Band’.

Beste zangers

Blijft te gek. Ik hou ervan. Het repertoire, alles wat ze spelen, top! Ik zou zo bij ze in kunnen stappen wat repertoire betreft. Ze spelen al mijn favorieten. Helemaal mijn ding. Goed, in my dreams natuurlijk. Want de Edwin Evers Band bestaat uit de ‘Crème de la crème’ van de Nederlandse muzikanten. Hallootjes! Maar we moeten wat te wensen overhouden he.

Live in concert

Welke elk jaar weer terugkomt na middernacht (lijkt wel) is, ja daar zijn ze weer, het memorial concert van Queen. Een concert welke gegeven werd in Wembley Stadium door de band Queen & Friends ter ere van Freddie Mercury, kort na zijn overlijden. Blijft mooi om te zien.

Het kijken van concerten geeft mij altijd weer extra drive. Drive om fanatiek en met een kritisch oog naar mijn eigen optredens te kijken. Ik haal ook veel inspiratie uit het kijken van concerten. Opzich ook wel logisch toch. En zo hoort het ook. Scherp blijven.

Knallend het nieuwe jaar in!

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Geen schone lei, geen nieuw begin. Maar doorgaan in wat we al deden. Weliswaar met een betere planning, meer bewustwording, betere dosering, andere focus. Dat is het doel wat ik heb voor dit jaar. Om mezelf beter in balans te houden.

En die balans begint de eerste week van het jaar al superleuk! Want ik mag 2 dagen de studio in, met onze band voor opnames. Heel veel zin in natuurlijk!

Hoe dat is gegaan en wat het resultaat is geworden, laat ik jullie weten zodra het klaar is uiteraard!

 

Photocredits: Miriam Zilles – Unsplash
Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?