0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mitch Lodewick

Biografie Mitch Lodewick

Meneer lodewick heeft al in heel veel verschillende bands gezeten. Dit is alleen niet de passie die hij voor altijd zou willen voortzetten. Hij zou het liefst zijn solo carriere een boost willen geven want zelf spelen en zingen doet hij het liefst.

Idols deelnemer

Zingen kan hij prachtig de nuchtere zeker mitch lodewick weet wat hij wil en wat hij nog wilde leren bij idols het totaal pakketje, Dansen performen publiek meenemen in zijn verhaal. Nou Mitch, dit is gelukt dat kunnen we wel zeggen!

Dromen worden waarheid

Idols heeft de jonge artiest geholpen aan het begin van zijn droom het spelen voor publiek om mensen te laten genieten van zijn muziek. Mitch Lodewick zingt voor uw show of evenement graag top 40 nummers & Nederlandse nummers.

Boek bekende nieuwe artiest

Voordat bram begon aan zijn idols avontuur leerde hij gitaar spelen. Bram is te zien op singer & songwriters bijeenkomsten. En heeft een volledige eigen manier van zingen die de nummers erg eigen maakt. Niet alleen de manier van zingen maakt mitch speciaal maar ook zijn krachtige eigen geluid maakt hem overkomen als een gentle man.

Ja! ik wil deze artiest boeken bij burolivemuziek.nl, bekijk de beschikbaarheid klik op de button.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mitch Lodewick boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties