0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mitch Lodewick

Biografie Mitch Lodewick

Meneer lodewick heeft al in heel veel verschillende bands gezeten. Dit is alleen niet de passie die hij voor altijd zou willen voortzetten. Hij zou het liefst zijn solo carriere een boost willen geven want zelf spelen en zingen doet hij het liefst.

Idols deelnemer

Zingen kan hij prachtig de nuchtere zeker mitch lodewick weet wat hij wil en wat hij nog wilde leren bij idols het totaal pakketje, Dansen performen publiek meenemen in zijn verhaal. Nou Mitch, dit is gelukt dat kunnen we wel zeggen!

Dromen worden waarheid

Idols heeft de jonge artiest geholpen aan het begin van zijn droom het spelen voor publiek om mensen te laten genieten van zijn muziek. Mitch Lodewick zingt voor uw show of evenement graag top 40 nummers & Nederlandse nummers.

Boek bekende nieuwe artiest

Voordat bram begon aan zijn idols avontuur leerde hij gitaar spelen. Bram is te zien op singer & songwriters bijeenkomsten. En heeft een volledige eigen manier van zingen die de nummers erg eigen maakt. Niet alleen de manier van zingen maakt mitch speciaal maar ook zijn krachtige eigen geluid maakt hem overkomen als een gentle man.

Ja! ik wil deze artiest boeken bij burolivemuziek.nl, bekijk de beschikbaarheid klik op de button.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mitch Lodewick boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie