0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kathleen (Ex K3)

Biografie Kathleen (Ex K3)

Van 1998 tot en met 2009 zong Aerts in de Vlaamse meidengroep K3. Op 23 maart 2009 maakte Aerts bekend na 10 jaar te stoppen met K3.
Karen Damen en Kristel Verbeke vonden later dat jaar een vervangster in de Nederlandse Josje Huisman.

10 jaar K3

In oktober 2009 verscheen haar boek Mijn leven als K1, waar ze onder andere over haar tijd bij K3 schrijft en in november van dat jaar verscheen haar eerste solo-album “Kathleen in symfonie”. Daarop stonden twaalf nummers met onder meer een duet met Danny de Munk.

Actrice, zangeres en presentatrice

Naast zangers is Kathleen ook actrice en speelde o.a. in 2010 in de nieuwe sintfilm Sint & Diego: de Magische Bron van Myra een rolletje.

Kathleen  zal in september 2015 een eigen televisiereeks op vtmKzoom presenteren, daarin zal ze zingen, dansen en tekenen met kinderen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kathleen (Ex K3) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties