0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Daimyo Jackson

Biografie Daimyo Jackson

Michael Jackson, The King of Pop, overleed op 25 juni 2009, maar voor Daimy leeft hij nog steeds. Al zou het alleen maar zijn omdat hij al meer dan 20 jaar de King of Pop imiteert. Alhoewel je met het woordje imitator Daimy te kort doet. Hij IS de King of Pop!

King of Pop

Daimyo komt oorspronkelijk uit Suriname en woonde voorheen in Den Bosch en Oss. Hij is altijd al een van de bekendste Jackson-imitators geweest. Sinds de ster in 2009 overleed, heeft hij het nog drukker dan voorheen. Maandelijks kruipt hij meerdere keren in de huid van zijn idool.

Evenbeeld

Pepsi, Euro Disney, Fiat (Tipo), Burger King, Maggi en andere grote bedrijven maakte veelvuldig gebruik van deze ster. Diverse TV spots en advertenties zijn aan de beeltenis van Daimyo Jackson gekoppeld. Daimyo heeft zelfs ‘ingevallen’ voor Michael Jackson!

Showreel

In ruim 30 minuten show vertolkt Daimy de grootste hits van Michael Jackson.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Daimyo Jackson boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties