0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Milan Milano

biografie Milan Milano

Update: Helaas hebben aanhoudende stemproblemen en het besluit tot geen operatie Milan Milano doen besluiten om  definitief te stoppen als zanger.

Onder de vleugels van Willy Oosterhuis groeide de populariteit van Milan Milano uit tot ongekende hoogte.

Volkszanger en populair

Milan Milano is een zanger uit Emmen en begon al op jonge leeftijd met zingen. Eerst voor zijn eigen familie maar daar kwam al snel verandering toen zijn moeder stiekem een filmpje van hem plaatste op YouTube.

YouTube hits

Milan behoort met zijn drie hits, een kleine miljoen views op Youtube en een goedgevulde agenda tot de eredivisie van het Nederlandse populaire lied.
Milan is met name onder het volkse publiek enorm populair en zijn nummers worden dan ook uit volle borst meegezongen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Milan Milano boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties