0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nina Lizell

Biografie Nina Lizell

Nina Lizell geboren te Stockholm in 1944 is bekend onder ons als Schwedisch Schlagersängerin.

Nina Lizell

Ze zong in bijna alle populaire Duitse tv-programma’s zoals de gala-avond van het record, muziek van Studio B, Da Musike is er, Klock 8, achterin huidige Ein Kessel Buntes, ZDF Hitparade, The Golden Shot en de Duitse Schlager Festival.

Festivals

Over het algemeen waren er ongeveer 100 televisieprogramma’s waaraan zij deelnamen. Lizell in Zweden had tijdelijk een eigen tv-show en kreeg samen met Lee Hazlewood een gouden plaat voor het duet titel Vem Kan SEGLA förutan vind.

Bekende platen

2014: Jul, jul, strålande jul
1997: Piri Piri
1971: Tanzparty mit Nina Lizell
1967: Ananas/Wenn dich keiner mehr versteht

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nina Lizell boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties