0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Akoestisch Rock Night met Henri

Biografie Akoestisch Rock Night met Henri

Een Akoestisch Rock Night met Henri is een reis door de beste rock en (neder)pop hits van de laatste decennia. Henri Groenewold is naast ontwerper, ondernemer en creatief persoon ook een begenadigd (rock)zanger.

Henri Akoestisch Rock Night Burolivemuziek.nlHij speelt onder andere in de rock band KEK en is nu ook solo te boeken.
Met alleen zijn gitaar is hij klaar voor een akoestisch optreden met herkenbare oude classics van bijvoorbeeld David Bowie, Pink Floyd, Joe Cocker, ZZ Top en AC/DC.

Rock en Nederpop bands en artiesten

Maar Henri speelt ook nieuwe classics van Snow Patrol, John Mayer, Green day, Kings of Leon, Liquido, Foo Fighters en vele anderen uit deze tijd.

allround zanger boeken

Uiteraard zal de (Neder)pop niet vergeten worden. Kneiters van hits van de bands De Dijk, The Scene, BLØF, Normaal, Herman Brood en vele andere Nederrockhits passeren de revue en maken de muzikale avond compleet.

Zangers voor de scherpste prijs boeken

Voor cafe, restaurant, terras, zaal, tuinfeest of huiskamerconcert  is deze show een echte aanrader. En voor koffie concerten en zakelijke gelegenheden is er een speciaal aangepast programma.

Fotocredits: Keesvandervooren.nl en Willy Wilpstra

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Akoestisch Rock Night met Henri boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties