0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Diners en livemuziek!

Diners en livemuziek! Elk nadeel heeft zo zijn voordeel, en zo ook dus in deze turbulente tijden waarvan we de naam weten maar dat ellendige woord niet meer kunnen horen. Dus saai de winter in? Dacht het niet!

Diners en livemuziek!

Juist nu deze winter

Waar voorheen een beetje omheen werd ‘gefietst’ of aan de kant werd geschoven, is dit nu juist helemaal hip, hot and happening! En deze winter verwachten we daar nog veel meer van! En dat is leuk, want het is een superleuk concept waarvan wij blij zijn dat juist nu daar de waarde van ingezien wordt. Natuurlijk werd het vóór het C-tijdperk ook wel gedaan, maar in veel mindere mate. Mensen boeken het nu zelfs thuis! Dus wees niet bang voor een saaie winter. Wij geven je graag wat tips en mogelijkheden.

Diners en Livemuziek

Waar heb ik het dan over zal je denken? Nou dat ga ik je nu vertellen. Ik heb het over Diners en livemuziek! Een onwijs leuke combinatie wat zóveel meer sfeer geeft en jouw avond onvergetelijk maakt. Lekkere easy listening muziek, een genot voor het oor. Gelukkig staat mijn agenda er vol mee deze winter. Ik hoop dan ook dat de agenda ondanks alles zo vol kan blijven staan, en ik al deze optredens vooralsnog mag doen. Want tot op heden past het nog  allemaal binnen de restricties. Luisteren naar livemuziek terwijl je ‘zit’ te eten. Nou komt dat even mooi uit met de verplichte zitplaatsen in de horeca! En zo kunnen we met elkaar toch een hoop leuke dingen doen én verzorgen.

Easy listening songs

Zo zong ik afgelopen zondag in een prachtige horeca locatie met een uitstekende keuken. De gasten kwamen binnen en genoten van hun aperitief met een gelachje, gevolgd door fantastisch uitziende gerechten waar het water je van in de mond gaat staan. En ik? Ik stond mooi opgesteld op een sfeervol plekje in de zaal en mocht de lekkerste easy listening nummers zingen. En dat is dus dubbel zo leuk! Want deze pareltjes van liedjes, zoals ik ze zelf altijd noem, die zing ik in het hoogseizoen van april tot najaar nooit. Dan willen mensen uptempo en zit je volop in het festival/bruiloft/feest seizoen! En dat maakt het zo leuk dat je dan in de winter wordt afgewisseld met deze mooie optredens en het bijpassende genre.

Artiesten om naar te luisteren

Ik houd van golden oldies. De mooiste liedjes van toen. Maar ook de country, jazz en blues songs niet te vergeten. En zoals mij zijn er nog veel meer artiesten die deze middag/avonden op hun eigen muzikale manier kunnen invullen en voor jou kunnen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan zanger en gitarist Jessine, of zangeres Jantien Bijvoet of pianist Paul Backbier. Stuk voor stuk professionele muzikanten die hun sporen rijkelijk verdient hebben en hun vak uiterst goed verstaan. En dit zijn er slechts een paar die ik opnoem, maar er zijn er nog veel meer. Want vlak de duo’s niet uit in deze categorie! De combo Juice & sigars is echt helemaal geweldig. Ook duo Mellow weten van wanten tijdens hun optredens en duo The Acoustics, een performance en sound om blij van te worden.

Allesbehalve een saaie winter

Met andere woorden, deze winter hoeft dus ECHT niet saai te zijn! Want met diners en livemuziek op het menu is gewoon altijd geslaagd! Zittend, aan tafel terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken. Daar krijg je toch spontaan trek van en heel veel zin in? Of heb ik het nou mis?

Bekijk alle mogelijkheden voor diners en livemuziek hier.
Kom je er niet uit of wil je graag meer info? Neem dan gerust contact op. René helpt je graag!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?