0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Nineties en zeroes muziek

Nog even en dan is 2021 voorbij. Dan liggen de jaren ’10 en ’20 weer een stapje verder achter ons. Wat een gek idee is dat toch. Waar voorheen de jaren ’70 en ’80 razend populair waren, is er nu ook een grote vraag naar ’90 en ‘00’s artiesten.

Nineties en zeroes muziek

Nineties en zeroes muziek

Logisch, want de artiesten die in de jaren ’70 populair waren zullen niet meer zo eenvoudig te boeken zijn. Daarnaast zijn nu de 90’s en 00’s bij veel mensen een trip down memory lane en dat is gewoon lekker! Bij Burolivemuziek boek je overigens artiesten in verschillende categorieën zoals de 50’s en 60’s, 70’s. 80’s, maar ook in de populaire 90’s en de 00’s dus!

Meer over de 90’s

Het ligt natuurlijk aan je leeftijd, maar wie kent de toppers uit de Nineties niet? Van 2 Unlimited tot Captain Jack en van London Beat tot Robbie Williams. Artiesten die wel weten hoe de voetjes van de vloer moeten. Er zijn veel onvergetelijke platen en albums gemaakt, die we ook in de Top1000 allertijden terugvinden. Op gebied van diverse genres denk aan Nirvana, Pearl Jam, Elvis Costello en Red Hot Chili Peppers. Maar de Nineties zijn ook onmiskenbaar het tijdperk waar de Foute Plaatjes en de Guilty Pleasures zijn geboren.

Meer over de 00’s

Wat gebeurde er veel in de jaren die de zeroes worden genoemd! Naast aanslagen en natuurrampen, kregen we ook de euro en was er de opkomst van de niet meer weg te denken mobiele telefoon.
Ook op gebied van muziek was er veel verschil qua genres in deze roerige tijden. Door de opkomst van talentenjachten was er ook een grote opmars in aanstormend talent. Artiesten uit de 00’s zijn bijvoorbeeld The Voice of Holland winnaressen O’G3NE, het Duitse hitkanon Scooter en de Nederlands, Spaanse Jody Bernal met zijn meezingers.

90’s artiesten boeken

Het leuke aan events of feestjes organiseren met muziek uit een bepaald decennia is dat je het hele thema kan doortrekken in die stijl. Denk aan populaire drankjes en je outfit natuurlijk. De meeste mensen vinden Thema-feesten stiekem hartstikke leuk. Wellicht roepen ze in eerste instantie: ‘Oh, nee jaren 90’s party!’ Om vervolgens de hele avond in trainingpak staan te hakken of in Britney Spears schooloutfit de dansvloer onveilig te maken. Kom maar op met de Guilty Pleasures en de gezellige meezingers!

De échte jaren ’90 en jaren ’00 artiesten boek je eenvoudig via Burolivemuziek.nl. Hulp nodig met keuzes maken? Oprichter René heeft kennis over veel verschillende decennia en kan daardoor perfect adviseren bij jouw ultieme feest of event!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?