0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Elle Alpha

Biografie Elle Alpha

Elle Alpha wil maar één ding; wereldheerschappij. In 1998 wist frontvrouw Elle al dat zij op het hoofdpodium van Pinkpop wilde spelen en in één adem genoemd wilde worden met Anouk, Foo Fighters en Triggerfinger. Op de leeftijd van 22 vond zij haar vier mannen die samen met haar, haar droom in vervulling laten gaan.

Noorderslag en Pinkpop voor Elle

In Groningen blijven de chemie tussen de bandleden en het scheurende stemgeluid van hun frontvrouw niet onopgemerkt en levert voor hun eerste EP optredens op in de Oosterpoort en Eurosonic Noorderslag 2012. Ook in 2013 stond Elle Alpha op Eurosonic Noorderslag en was Elle Alpha niet te missen in Groningen.

3FM

In de maanden daarna mag Elle Alpha bij 3FM langskomen, word de nieuwe video opgenomen in een leegstaand postkantoor en wordt er een heuse documentaire gemaakt over hun vechtlust. Aan het eind van de zomer staat de band in de grote zaal van de Melkweg tijdens de PopNL Awards en in het najaar doet Elle Alpha mee aan de Popronde.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Elle Alpha boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties