0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mike Alderson

Bibiografie Mike Alderson

Op 29 november 1993 zag Mike het levenslicht in het bruisende Roosendaal. Al van jongs af aan was één ding duidelijk: muziek stond centraal in zijn leven, waar hij ook ging of stond. Met zijn prachtige stemgeluid is Mike niet alleen een begenadigd zanger, maar ook een geboren entertainer op het podium.

Hoewel Mike nog maar net aan het begin staat van zijn muzikale carrière, geniet hij ervan dat mensen zijn muzikale reis volgen en interesse tonen in alles wat hij doet.

Boek Mike via Burolivemuziek.nl

Met zijn unieke stem en veelzijdig repertoire brengt Mike Alderson gegarandeerd leven in de brouwerij wanneer hij op het podium staat. Hij is voortdurend in beweging en werkt aan zijn ontwikkeling, om elke nieuwe single nog beter te maken. Zijn vervolgsingles, waaronder het prachtige “Zo Graag” en zijn eigen interpretatie van “Never Nooit Meer,” zijn daar getuigen van.

Het nummer “Door Jou” is ontstaan in de studio van Sonic Solutions, met tekst van Hans Louws, en de videoclip is opgenomen in het prachtige Parijs. We wilden een levendige volksstijl behouden, maar toch trouw blijven aan de unieke stijl van hem. Dankzij het pakkende refrein zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.

Zanger boeken?

Mike Alderson is ook een van de vaste entertainers in de legendarische Skihut Rotterdam. Deze week komt hij met een kroegenknaller die je niet wilt missen. Laat de remmen los en geniet van zijn aanstekelijke muziek! Zijn singles zijn energiek, dansbaar en zullen naar verwachting snel in het geheugen van het publiek gegrift staan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mike Alderson boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie