0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Barry Badpak

Biografie Barry Badpak

In 2011 brak Barry Badpak door met het nummer “Waar ga je heen met je kamelenteen” en vanaf die tijd is de toenmalige grap uitgegroeid tot een actuele feestact. Overal waar je een feestje wil maken komt Barry graag langs.

Feestartiest boeken of inhuren

Van studentenfeest tot carnaval, Barry is niet meer weg te denken uit het feestcircuit. De Leidse feestsensatie dendert rustig aan door. Ze krijgen makkelijk iedereen op de dansvloer en iedereen host en het bier vloeit rijkelijk.

Barry Badpak boeken voor scherpste gage

Komt uit Leiden en is voor Leidenaren een onderdeel van het cultureel erfgoed. Barry staat bekend als de koning van de bar en zeg nu zelf; wie heeft er nu niet meegezongen met zijn hitjes.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Barry Badpak boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties