0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Altijd hetzelfde liedje

Altijd hetzelfde liedje. Dezer dagen hoor je op verschillende zenders een top 1000, 2000 of zelfs 4000 van de beste nummers ooit gemaakt. Leuk om te luisteren. Omdat ik dikwijls nummers hoor waarvan ik denk; oh inderdaad deze is prachtig! Toch zitten er ook geregeld nummers tussen die ik nog niet in een top miljoen zou zetten.

Altijd hetzelfde liedje

Rollercoaster

Vorig jaar stond tot ieders verbazing, inclusief én vooral Danny Vera zelf, Rollercoaster op nummer 1. Mijn top 2000 hoogtepunt. Omdat het een echte verrassing was en voor mij was dit een mooie symboliek voor een roerig jaar. Toeval wou dat wij Danny net live hadden gezien en volgens mij is hij de enige artiest waar ik ooit een selfie mee heb genomen.

Dit jaar staat Bohemian Rapsody weer op nummer één. Alweer? Ja, alweer! Altijd hetzelfde liedje. Waarom? Is dit het beste nummer ooit gemaakt? Ik geef toe dat er ontzettend veel diversiteit in een nummer zit, maar het beste nummer ooit? Voor mij staat Queen op 1 zetten gelijk aan wat mensen willen. Dat dingen nooit veranderen. Bohemian Rhapsody is een soort vervanger van de klok geworden. De meeste mensen willen dat dingen lekker vertrouwd blijven en dus altijd hetzelfde.

Altijd hetzelfde liedje

Tuurlijk, smaken verschillen. En over smaak valt niet te twisten. Maar stemmen op hetzelfde liedje omdat je wil dat er niets veranderd, dat snap ik niet. Neem de uitspraak; het is altijd hetzelfde liedje. Die is niet positief hoor 😉

Ik hoop niet dat ik je nu beledigd hebt. Dat jij ook ieder jaar met jouw feestje dezelfde artiest in de cd-speler duwt, of nu wellicht op Spotify aanklikt? Wanneer je hetzelfde liedje draait vanwege romantiek, omdat je elkaar leerden kennen op dat nummer of omdat dit jullie trouwliedje was. Top. Dat is mooi, is het puur uit gemakzucht? Doe dan eens iets anders!

Verassingseffect

Heb je dit jaar een leuk feest, event of jubileum voor de boeg? In plaats van weer de cd’s afstoffen of de spotify favoriete list op repeat zetten, denk eens aan livemuziek! Er zijn weinig herinneringen zo levendig als die met livemuziek. Ga het maar na! Dat concert, die one man band op die braderie, die sing & song writer in het park. Muziek raakt je hart, maar livemuziek raakt je ziel!

Breed scala live artiesten

Bij Burolivemuziek.nl kun je terecht voor een breed scala aan live artiesten. Van die intieme saxofonist tot groovy Big Band en van feestduo tot bekendste artiesten van Nederland. Sterker nog; je kunt zelfs Queen bij hen inhuren! Wil jij jouw publiek verrassen met een live act, maar weet je niet goed wat. Snuffel op de site of neem contact op. Je wordt met passie geholpen!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?