0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mad Men

Biografie Mad Men

Verwacht een mix van rock, hardstyle en hip-hop, versterkt met een licht- en special FX-arsenaal van topkaliber.

Mad Men: Dé Sloopkogel onder de Feestbands

Mad Men, de ultieme feestband die met een razende snelheid elk podium bestormt en pas halt houdt wanneer de laatste druppel bier is getapt. Met de missie om morgen vrij te plannen, is deze band een waar festijn waar je niet omheen kunt. Boek Mad Men bij Burolivemuziek.nl en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring.

Mad Men Boek je bij Burolivemuziek.nl

Bij Burolivemuziek.nl ben je aan het juiste adres om Mad Men te boeken voor jouw evenement. Deze sensationele feestband staat garant voor een avond vol energie, spektakel en ongekende muzikale hoogtepunten. Met een repertoire dat een mix is van rock, hardstyle en hip-hop, wordt elke noot versterkt door een indrukwekkend arsenaal aan licht- en special effects van topkaliber. Mad Men brengt niet zomaar een show; ze brengen een ervaring die je gasten nog lang zullen herinneren.

Feestband boeken

Mad Men staat bekend als dé sloopkogel onder de feestbands, en terecht. Verwacht een avond vol hakken, raggen, tanken, rammen, swengen en vlammen. Deze band zet de zaal in vuur en vlam en creëert een ongekende sfeerexplosie waarbij stilzitten geen optie is. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement organiseert, Mad Men is de garantie voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Onvergetelijke band boeken

Mad Men daagt je uit om deel uit te maken van hun waanzin. JOIN. OUR. MADNESS. Laat je meeslepen door de opzwepende beats, de krachtige performance en de unieke mix van muziekstijlen. Boek Mad Men via Burolivemuziek.nl en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring. De energieke uitstraling, de passie voor muziek en het streven naar de ultieme feestbeleving maken Mad Men dé keuze voor wie op zoek is naar een band die boven verwachting presteert.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mad Men boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie