0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Flying Trashcans

Biografie Flying Trashcans

Het viertal maakt tijdloze, experimentele psychedelica die soms teruggaat op klassieke bands als Can en vroege Pink Floyd, maar net zo vaak nieuwe paden door het psychedelische landschap baant.

Rockband uit Friesland

De band, uitgerust met drums, saxofoon, gitaar, een overstuurd orgel en rondzingende delays, opende voor o.a. DeWolff en The Horse Company en stond in 2013 in de finale van de Kleine Prijs van Friesland.
In 2014 stond Flying Trashcans op Welcome to the Village in Leeuwarden, op het Jailbreak festival in de Blokhuispoort en op Freeze Festival.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Flying Trashcans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties