0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alberto

Biografie Alberto

Roel Jongenelen fluisterde het me al in mijn oren: “Ik ben bezig met een lied over een Toyboy, en het wordt wel zo leuk”. Een gezamenlijke spaanse vriend had het over een toyboy lied en Roel Jongenelen produceerde het in zijn studio in Boxtel. “Onno mag ik je toyboy zijn” van Alberto kwam uit en in no-time ging hij viral.

Dumpert

Inmiddels is de videoclip al meer dan 1.5 miljoen keer bekeken op o.a. Dumpert (460.000), “Evers Staat Op” (575.000)!

Toyboy?

Alberto scoort met “Onno, mag ik je toyboy zijn?” een hit! Zo is de single te vinden in de hitlijsten van iTunes en is het nummer deze week binnengekomen in de Dutch Carts top 30, de radio NL top 30.

Perfect voor een feestje

Wil jij feesten….feesten en nog eens feesten…. Dat gaat prima met Alberto nu te boeken bij BUROLIVEMUZIEK.NL voor uw carnavals feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alberto boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties