0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Young Beethoven / legends

biografie The Young Beethoven / legends

The Young BeethovenEen jonge, knallende band die is geboren onder de bezielende vleugels van de bekende coverband Beethoven.
Gelijk is daarmee ook de standaard gezet, want geheel in de visie van Beethoven is ook deze band zeer trendsettend en professioneel.
Elk feest zal ze op een passionele manier naar haar hand zetten en er wordt niet gerust tot het publiek tot het maximale is opgezweept!

Coverbands boeken of inhuren

Je wordt verrast door een frisse band vol jonge honden, allemaal muzikale zwaargewichten.
Een fantastische zanger en  zangeres, beide rasentertainers en voorzien van de gave om je recht in je hart te raken.
En dan de rest van de band… Een drummer die je zelf laat stuiteren van enthousiasme, geweldige gitarist tevens ladykiller, soundmaster en muzikale duizendpoot op keys en dan de groovende bassist, steady en zelfverzekerd.

The Young Beethoven brengt een vette show vol feestbeleving

Niet minder verrassend is de unieke podiumopstelling en vette show die je een totale, intense feestbeleving zal geven. LED-wall, Laser en uitgebreid licht ondersteunen op originele wijze het muzikale geweld.

De afgelopen jaren heeft The Young Beethoven vele mooie optredens mogen verzorgen.
Te gekke openbare optredens voor o.a. Festival Paaspop, De Boeskool is Los in Oldenzaal (Groot pleinfeest voor ruim 10000 man publiek), Beachparty bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal, Relatieplanet Singlesparty en verschillende discotheken. Ook is TYB de perfecte band voor private party’s en bedrijfsevenementen. Zo mochten ze schitteren bij o.a. feesten van Nike, Jumbo en Etos (Escape Amsterdam) en bij verschillende bruiloften,

The Young Beethoven / legends boeken

They has THE MAGIC, en die ga je horen, zien en vooral voelen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Young Beethoven / legends boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties