0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Triesto’s

Biografie de Triesto’s

De Triesto’s zijn dé smartlappen- en nederpopsensatie uit nederland en staat garant voor een avondje lekker meezingen en meelallen.

smartlappenband boeken of inhuren

U houdt namelijk wel van een goed feestje op z’n tijd. Even jezelf helemaal laten gaan! En vanuit je tenen meebrullen met allemaal nummers die je kent, maar soms eigenlijk niet wil kennen.

nederpop en smartlappen

Schaamteloos en vol passie het dagelijks leed en sleur van je af zingen. Geeft niks hoor, hebben we allemaal weleens last van.
En daarom zijn de Triestos’s er. Ter eren & meerdere glorie van uw verlossing!

De Triesto’s boek je voor scherpste gage

Deze smartlappensensatie zorgt er voor dat u de middag, avond, nacht (of zelfs de ochtend!) van uw leven heeft. Want zij weten wat u wilt, en ze willen het u geven ook! Gegarandeerd!

Als basis voor hun repertoire is een gouden greep gedaan uit de Vaderlandse muziek historie. Hierbij wordt het niet altijd even nauw genomen met de landsgrenzen! Alleen de beste hits zijn goed genoeg.

De Triestos voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlDaarnaast spelen de Triesto’s een aantal eigen gestijlde Medleys. Zoveel prachtige nummers om de revue te laten passeren, en zo weinig tijd! In sneltreinvaart wordt je meegenomen van de ene hete hit naar de volgende vreselijke bekende knaller.

bekende coverband

De Triesto’s zelf komen trouwens niet zomaar uit de lucht vallen! Met samen bijna een eeuw ervaring in min-of-meer legendarische bands als De Zingende Fresia’s en James Last Orchestra, kennen ze niet alleen het klappen van de zweep maar weten ze dat, ten einde een feestje te bouwen voor de toeschouwers, er óp het podium ook sprake dient te zijn van plezier en gezelligheid. En dus gaan ze er elke keer weer vol voor, om samen met het publiek de avond van hun leven te hebben.

Feest en de gezelligste meezingers

Vind je het nu al leuk, spannend en gezellig klinken; moet je nagaan wat er live allemaal gebeurt!. Kom dat zien en horen, want De Triesto’s hebben stijl en klasse, zijn best wel stoer (vinden ze zelf althans) en hebben er nú al zin in! En zullen u dan ook niet teleurstellen!

smartlappen band boeken of inhuren

De Triesto’s zorgen er voor dat u de middag, avond, nacht (of zelfs de ochtend!) van uw leven heeft. Want zij weten wat u wilt, en ze willen het u geven ook! Gegarandeerd! Voor Feesten, Partijen en Echtscheidingen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Triesto’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties