0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Clarks

Biografie The Clarks

The Clarks, afkomstig uit Den Haag, Beatstad nr. 1, zijn al sinds jaar en dag de bekendste classic rock band van Nederland. Oftewel een coverband.
En wat voor een coverband!

Coverband boeken of inhuren

Verreweg de grootste naam op hun gebied: de sound of the sixties en seventies. (60’s en 70’s). Muziek uit de gouden jaren van Chuck Berry, Elvis Presley, the Beatles, the Rolling Stones en Golden Earring.
Aangevuld met tal van grote hits uit die bijzondere periode.

Boek een band simpel online

Behalve optredens door het hele land, traden The Clarks op over de hele wereld: Parijs, Antwerpen, Montreux, San Jose, Seattle, Washington DC, Cannes, Monaco, New Delhi, Jakarta, Malta, Dubai, Bonaire, Curacao, Zuid-Afrika, Turkije, Schotland, IJsland, Oostenrijk, enz. enz.

Na hun spectaculaire show in een uitverkocht Ahoy, met als eregast en fan van het eerste uur onze kroonprins, werden The Clarks de huisband van Veronica en vaste gast in  Nederland Muziekland. Met als gevolg landelijke bekendheid en wekelijks op radio, televisie en in de bladen.

The Clarks boeken voor scherp gage

Dan volgen optredens met regelmatig terugkerende special guests: Barry Hay, Loïs Lane, Andy Tielman, Mariska Veres, Lee Towers, Frans Krassenburg, Jan Vayne, Big John Russel, Ellen ten Damme, Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, Huub Stapel, Hans Vermeulen, Rob Bolland enz.

The Clarks traden op in shows met o.a. Shirley Bassey, James Brown, Suzi Quatro, the Fortunes, The Hollies, KC and The Sunshine Band, Hot Chocolate, Mud, the Gypsy Kings, Barry White, Trini Lopez, Colin Blunstone, Kiki Dee, Kid Creole and the Coconuts, Alan Price, Lovin Spoonful.

Kwaliteit en feest

Een lange erelijst, die garant staat voor kwaliteit en een geslaagd feest. Of dat nu een openbaar evenement is of een bedrijfsfeest, een feest op de club of een privé verjaardag, een opening of een afscheidsfeest. The Clarks verstaan de kunst om het repertoire en het volume altijd aan te passen aan de sfeer van het feest en de wens van de opdrachtgever.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Clarks boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties