0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
8-PM

Biografie 8-PM

8-PM is een allround coverband met zangeres Anna Ursem op front. Zij geven jouw feest de juiste energie en verrassen je met de grootste hits, lekkerste classics, herkenbare guilty pleasures en een echt Hollands meezingfeest.

Coverbands boeken of inhuren

Absoluut geen band die een hele repertoirelijst automatisch afwerkt maar 6 gepassioneerde muzikanten die er ieder feest weer vol voor gaan. Ze hebben er zelf duidelijk veel zin in en dat straalt naar het publiek.

Voordelig een band boeken

De stem van frontlady Anna mixt heerlijk met de mannelijke stemmen in de band. Tezamen met het herkenbare repertoire en de energie van de band is dit de perfecte band voor ieder feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 8-PM boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties