0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Lawineboys
  • Info
  • Repertoire

Biografie Lawineboys

Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Nu zijn het één van Nederlands bekendste feestartiesten.
Plaatjes draaien op de radio, in café’s en in discotheken en om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

Bekende feestartiesten boeken of inhuren

Toen ze in een Oostenrijks après-ski cafe werden gevraagd om de resident DJs te worden, werd de basis gelegd van de Lawineboys. De hieruit voortvloeiende track ‘Wat zullen we drinken’ werd direct een grote hit.

carnavalsartiesten bij BUROLIVEMUZIEK

Na het grote succes van de single ‘Sex met die kale’, welke in samenwerking met DJ Jerome werd gemaakt, kwam de carrière van de jongens in een stroomversnelling. Hit na hit werden echte feestklassiekers. “als we gaan”, “over 100 jaar”, “in de blote kont” en “Isabel”.

Feestzangers en hits

Na “sex met die kale”, welke de meest gedraaide carnavalsplaat was, kwam de single “Joost” en werd ook een grote hit in de feestcafé’s en kroegen. Daarna volgden nog singles “DE BEL” en “LEVEN, LACHEN, LOL”.

Lawineboys boeken voor scherpste gage

In 2015 volgt een samenwerking met Pater Moeskroen en samen maken de track “Bertus”. Deze track word echter niet gebruikt voor carnaval, want vlak voor dit feest komt de single “Zuipen” uit en is ook net als voorgaande carnavalsplaten één vd meest gedraaide feestplaten van carnaval dat jaar. In februari 2022 lanceerden zij hun nieuwe carnavalskraker ‘Nooit meer alcohol’.

Sex met die kale

Als u de Lawineboys boekt, dan haalt u twee succesnummers in huis!

Andere bekende feestartiesten zijn;
snollebollekes
Cooldown cafe
Deurzakkers
Johnny Gold

Repertoire:

Wat zullen we drinken
Sex met die kale
Als we gaan
Over 100 jaar
In de blote kont
De Bel
Leven, lachen, lol
Nooit meer alcohol 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lawineboys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie