0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lawineboys

Biografie Lawineboys

Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Nu zijn het één van Nederlands bekendste feestartiesten.
Plaatjes draaien op de radio, in café’s en in discotheken en om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

bekende feestartiesten boeken of inhuren

Toen ze in een Oostenrijks apres ski cafe werden gevraagd om de resident DJs te worden, werd de basis gelegd van de Lawineboys.
De hieruit voortvloeiende track ‘Wat zullen we drinken’ werd direct een grote hit.

carnavalsartiesten bij BUROLIVEMUZIEK

Na het grote succes van de single ‘Sex met die kale’, welke in samenwerking met DJ Jerome werd gemaakt, kwam de carriere van de jongens in een stroomversnelling.
Hit na hit werden echte feestklassiekers. “als we gaan”, “over 100 jaar”, “in de blote kont” en “Isabel”.

feestzangers en hits

Na “sex met die kale”, welke de meest gedraaide carnavalsplaat was, kwam de single “Joost” en werd ook een grote hit in de feestcafé’s en kroegen.
Daarna volgden nog singles “DE BEL” en “LEVEN, LACHEN, LOL”.

Lawineboys boeken voor scherpste gage

In 2015 volgt een samenwerking met Pater Moeskroen en samen maken de track “Bertus”. Deze track word echter niet gebruikt voor carnaval, want vlak voor dit feest komt de single “Zuipen” uit en is ook net als voorgaande carnavalsplaten één vd meest gedraaide feestplaten van carnaval dat jaar.

Sex met die kale

Als u de Lawineboys boekt, dan haalt u twee succesnummers in huis!

andere bekende feestartiesten zijn;
snollebollekes
Cooldown cafe
Deurzakkers
Johnny Gold

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lawineboys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties