0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Amy Winehouse Merante

Biografie Amy Winehouse Merante

Merante is een Amy Winehouse imitator, zowel in sound als een lookalike komt ze verrassend goed overheen met het origineel.
Ze lijkt als twee druppels water op de bekende zangeres, van tatoeages tot make up en het niet te missen drankje in de hand!

Tribute artiesten boeken of inhuren

Het is dan ook niet geheel onverwachts dat wanneer Merante in 2010 mee doet aan het programma ‘My name is..’ dat ze de finale behaald en daar als winnares uit komt!
Als winnares van de show kreeg ze de hoofdrol in de gelijknamige theatershow die vanaf november dat jaar te zien was.

Setlist

Merante heeft een standaard setlist met:
You know I’m no good
Valerie
Wake up alone
Me and Mr. Jones
Rehab
Love is a losing game
Back to black.

Andere nummers zijn op aanvraag mogelijk als deze tijdig aangegeven worden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Amy Winehouse Merante boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties