0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Sexy Livemuziek

Het gaat goed met erotiek shop Easy Toys. Zo goed dat zij ook dit jaar weer hoofdsponsor zijn van FC Emmen. Dat betekent dus dat de mannen weer een aantal seizoenen rondrennen met Easy Toys op hun torso. Of nou ja, de naam dan. (wel leuk voor de beelddenkers onder ons)

Sexy Livemuziek

SEXY SONGS

Het was twee jaar geleden nog even een relletje of het wel mocht in ons ‘beschaafde’ Nederland. Gelukkig maar, want dat zou toch echt wel enorme betutteling zijn. Een sekswinkel smakeloos en onfatsoenlijk noemen zeker anno 2022 is toch ronduit belachelijk? Iedereen heeft seks, en als je het niet hebt dan wil je het (meestal) wel. Dus laten we niet zo preuts doen met zijn allen.

De CEO van Easy Toys is dik tevreden: ‘Onze cijfers stijgen kei hard en de december adventkalenders nemen altijd gretig ‘aftrek’. Bovendien; gisteren bestelt is ‘vandaag gekomen.’
De directeur benadrukt trouwens ook dat hij geen porno verkoopt, maar juist items die je seksleven kunnen verrijken, voor mannen én vrouwen.

Sex sells

Want sex sells, dat was zo en dat zal altijd zo blijven. Logisch ook eigenlijk, want het is ook hobby nummer 1. Sterker nog; het is ook nog eens super gezond, want seks is goed voor je weerstand, je immuunsysteem, het verlaagt je stressniveau, verhoogt je bloedcirculatie, werkt aan je conditie, helpt je beter slapen, verlengt je leven, maakt je blij en houdt je jong. De voordelen zijn niet te ontkennen. Dus bescherm jezelf en je partner en je weet wat je te doen staat!

Bedroom bangers

Tegenwoordig kijkt niemand meer gek op liedjes die seksuele toespelingen bevatten. Zeker in de rapscene is het eerder dan standaard dan uitzondering. Maar een paar decennia geleden was dat wel anders wat pikante plaatjes betreft. Sommige werden zelfs verboden zoals Madonna met haar Justify my love, dat vooral ook vanwege de videoclip in de ban werd gedaan. Maar ook het Franse Je t’aime… moi non plus ook wel bekend als het ‘suggestieve hijgnummer’ was een internationale hit, hoewel het in vele landen verboden was omwille van de expliciet seksuele getintheid.

Zo werd ook George Michael geboycot met zijn nummer I want your sex. Voor 2 Live Crew werd het wel heel heet onder hun voeten toen ze zelfs voor de rechter werden gesleept met het Me so horny, maar ze wonnen de zaak op vrijheid van meningsuiting. Nummers die allemaal vandaag de dag nog steeds bij het grote publiek bekend en geliefd zijn.

Sexy livemuziek

Wil jij geen pikante playlist op Spotify maar sexy livemuziek. Dan kun je natuurlijk een leuke Franse artiest boeken en vragen of hij Je t’aime… moi non plus wilt spelen. Denk dan aan Pierre Soleil. Een sexy act heb je bijvoorbeeld met DivasDance die live nummers als ‘Sex on the beach’ zingen.

Of wat denk je van Hot HOT HOT performed bij de Back Street Boys tribute band. of Douwe Bob?

Hulp nodig bij het zoeken naar de perfect passende sexy livemuziek?
René denkt graag mee!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?