0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

geboekte livemuziek op jouw event

Vorige maand vertelden wij jou hoe het boeken van livemuziek bij ons in zijn werk gaat.

Maar hoe gaat dat proces verder als die ene dag is aangebroken? De dag van jullie feest, festival, bruiloft of evenement waarvoor jij bij ons de livemuziek hebt geboekt.

geboekte livemuziek op jouw event

De day of all days is in aantocht en komt nu wel heel dichtbij.

Kort voor aanvang nemen wij nog een keer contact op om alles nog eens te dubbelchecken omtrent juiste tijdstip optreden,  techniek, of aan alle door de artiest/band gewenste voorwaarden (rider) word voldaan etc.

Wanneer dat zo is, dan mogen jullie van ons verwachten dat de artiest of band met evt. geluidsbedrijf op het juiste datum en tijdstip bij jullie aanwezig zal zijn en de invulling naar behoren zal voldoen.

De dag van het feest of event is aangebroken

Heb je een band geboekt met geluidsbedrijf, dan zal het geluidsbedrijf vermoedelijk eerder aanwezig zijn om hun apparatuur op te bouwen. De band volgt kort daarna.

Zij zijn altijd tijdig aanwezig, zodat alles klaar staat en de soundcheck is gedaan, nog voordat de gasten komen. Want er is niets zo vervelends als wanneer je moet soundchecken met gasten die er al lopen. En voor de gasten is het vervelend als het nog een rommeltje is wanneer ze binnenkomen. Daarom dus ook de reden dat een band en een geluidsbedrijf altijd een aantal uren voor aanvang van het optreden aanwezig zijn.

De spullen zijn opgebouwd en de soundcheck volgt waar alles wordt gecontroleerd en of alles werkt en op het juiste volume staat. Het licht op het podium wordt ietwat gedimd. Tijd om eventueel nog iets te eten en om te kleden. De gasten kunnen naar binnen.

Het feest kan beginnen

Op de afgesproken tijd zal de band gaan beginnen om de beloofde avond zoals besproken voor jullie te verzorgen.

Ditzelfde geldt uiteraard ook wanneer je een duo of soloartiest of act hebt ingehuurd, echter zullen zij minder lang van tevoren aanwezig hoeven te zijn. Dit omdat de opbouw veel minder tijd in beslag neemt.

Diverse acts geboekt

Wanneer je een avond bij ons hebt geboekt met livemuziek bestaande uit meerdere acts, dan zorgen wij voor een tijdschema die wij met jullie hebben afgestemd.

Een band over de gehele avond, met acts tussendoor.

Bijvoorbeeld:

Je hebt een allround band voor de gehele avond geboekt, maar wilde ook graag een of meerdere artiesten tussendoor. Stel je voor je bent fan van een bepaalde zanger of zangeres uit het programma “de Beste Zangers”. Of een deelnemer van The Voice. Of lekker een half uurtje met een van NL’s grootste artiesten zoals Gerard Joling, André Hazes, Nielson, Anita Meyer, Nick & Simon of Jan Smit. Of een imitator. Zo kunnen wij nog wel even doorgaan, te veel om op te noemen.

Zoveel mogelijkheden in onze database om het van té gek nog veel gekker en fantastisch voor jullie te maken. Alles is mogelijk!

Wanneer een artiest of act tussendoor komt, gebeurt dat meestal in de pauze van de band. Zo zorgen wij ervoor dat jullie vooralsnog van de band de volledige speeltijd krijgen waar jullie voor betaald hebben.

En zo loopt de gehele avond zoals door jullie is geboekt en afgesproken.

De band en de artiesten zullen het feestje voor jullie neerzetten.

Om er samen een feestje van te maken zal je zelf mee moeten doen.

Dat is natuurlijk geheel aan jou.

 

Foto credits: Rondom.net

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?