0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Een muzikaal 2024

Happy muzikaal 2024! Floep, weer een jaar voorbij. Hou ouder we worden hoe sneller het gaat. Die cliché’s horen we al jaren van de wijze ‘ouderen’. En ze hebben gelijk. Emotionele moodswings van de feestdagen kunnen weer in de kast. Op naar een nieuw jaar.

Een muzikaal 2024

Moodswings? Ja, tijdens de feestdagen kan ik enorme moodswings hebben. Enerzijds ga ik helemaal aan op de gezellige sfeer met kerst en ‘New Years Eve’, anderzijds ben ik meerdere malen in deze tijd zo melangolisch als de pest. Want ja, het gaat allemaal zo snel.

De tijd vliegt

2023 was nieuw, uitdagend, verfrissend, leergierig en vermoeiend en energiek tegelijk. Eerlijk gezegd ging ik eventjes teveel AAN van ideeën in mijn hoofd het afgelopen jaar, waardoor ik van mezelf de grootste uitdaging maakte. Soms hilarisch, soms super logisch en soms gewoon heel onhandig. Dat schijnt normaal te zijn voor creatieve mensen (als ik meerdere betrouwbare chaotische creatievelingen mag geloven).

Als ik mijn lijstje met goals voor 2023 erbij pak, ‘issie’ nog helemaal up to date. Wel heel veel gedaan maar niets van het 2023 todo lijstje. Andere onverwachte prio’s. Daarom vloog het jaar ook zo snel. Wij als mens doen veel, dan besef je pas aan het eind van het jaar weer hoe hard je geraced hebt.

Het aanzien van 2023

Voor mijn gevoel stond ik vorige week met onze band nog in de studio voor een opname, maar dat is nu alweer een jaar geleden! De agenda van 2023 stond toen al al goed gevuld met hele mooie opdrachten en eigen goals, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Want die moet je ook hebben, om jezelf te blijven uitdagen. Toch? Alhoewel het leven je sowieso op heel onverwachte momenten en vlakken kan uitdagen. Maar dat terzijde.

2023 was een mooi muzikaal jaar. Een heel divers jaar. Een jaar waar ik weer op veel trouwerijen heb mogen staan als solozangeres. De trouwceremonies muzikaal omlijst met daarna ook vaak de borrel en het diner om ’s avonds aansluitend met de band de boel op zijn kop te zetten. Maar ook als trouwambtenaar ben ik vorig jaar begonnen en heb ik hele lieve bruidsparen in de echt mogen verbinden. En dat zijn hele mooie gelegenheden want iedereen is blij!

Muzikale ontwikkelingen

Met Phoenix Coverband veel op pad geweest en nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt. We hebben op grote evenementen mogen staan en op kleine gelegenheden. We gingen door heel Nederland van oost naar west en van noord naar zuid. Zelfs eventjes de grens over, naar België. Ik heb prachtige feestavonden beleefd en mogen verzorgen voor lieve bruidsparen, we hebben kermissen plat gespeeld, in feesttenten mogen staan en op pleinfeesten. Joe joe! Kom maar door! U vraagt wij draaien.

Zowel mijn eigen promo als ceremoniezangeres als de nieuwe video promo van onze band kwam dit jaar uit (die laatste is nog heel vers, vorige week online!). Vele verzoeknummers heb ik ingestudeerd voor lieve bruidsparen. Met sommige had ik zelf helemaal niets mee, en andere verzoeknummers heb ik als mooie aanvulling toegevoegd aan mijn repertoire.

Live & Akoestisch

Heel bijzonder waren de akoestische concerten met mijn lieftallige collega toetseniste Lianne Bakker. Samen hebben we ons akoestische ‘60’s & 70’s acoustic’ concert meerdere malen op verschillende locaties mogen geven. En voor 2024 brengt dat nog meer optredens. Weer heel wat anders maar zo leuk om te doen!

Een muzikaal 2024

Wat zal je brengen? Geen idee, maar ik ga voor een muzikaal 2024 met veel livemuziek. Doorgaan met mijn goals. Dromen najagen en waarmaken waar mogelijk. Gezond blijven. Gelukkig blijven. Mooie momenten en herinneringen maken. Samen met dierbaren. Dat is mijn doel voor 2024. Met muziek, heel veel muziek! Want ook voor 2024 zijn er veel nieuwe plannen! Het staat nog in de steigers en ik kan er nog niet veel over zeggen, maar er komt veel leuks aan. Mooie, nieuwe, positieve en muzikale ontwikkelingen. Het hoofd bruist van de ideetjes. Alles wordt uitgewerkt as we speak. Ik hou je op de hoogte.

Het leven is een feest! Je moet alleen zelf de slingers ophangen.
Dus maak er iets moois van dit jaar!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?