0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Het belang van recensies

Wij hebben een ontembare passie voor ons vak. Daarom kunnen wij heel goed vertellen waarom je via ons jouw livemuziek zou moeten boeken. Wij kunnen een aantal mooie USP’s opsommen, een gelikte Powerpoint presentatie laten zien of een strakke brochure naar jou opsturen. Maar nog liever laten we het onze eigen klanten in hun recensies vertellen.

Het belang van recensies

We hebben in onze recensies gemiddeld een 9,6 en in de laatste 12 maanden beveelt 100% ons aan. Cijfers waar wij echt heel trots op zijn. Want tevreden klanten zijn de reden waarom wij nog steeds iedere dag fluitend opstaan om te gaan werken. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan bijdragen aan onvergetelijke feesten?

Recensies waar we trots op zijn!

Geweldig genoten !!!
Met René een supergoed contact gehad. Was heel snel met beantwoorden van al onze vragen. Rene heeft ons The Wedding Crashers geadviseerd en Kirsten de saxofoniste. Kirsten, de saxofoniste heeft onze trouwceremonie muzikaal begeleid en tot een werkelijk plaatje gemaakt zo prachtig. En The Wedding Crashers hebben een waar feest gemaakt van onze bruiloft. Wij kunnen deze muzikanten iedereen aanraden. René begreep precies wat wij bedoelden.

Geweldige betrokkenheid en snelle reacties
Onze ervaring met dit boekingsburo is echt geweldig! zeer snelle reacties op al onze vragen, zelfs in de avonduren werden wij snel geïnformeerd over bepaalde zaken. We kregen snel en duidelijk antwoord op onze vragen zodat we geen kostbare tijd verloren. Ik adviseer iedereen een samenwerking met dit professionele buro!

Top !
Niets op aan te merken. Zorgvuldig, attent en vriendelijk ! Dank voor jullie professionele bijdrage aan een fantastisch dansfeest !

Mede dankzij BUROLIVEMUZIEK.NL hebben wij een fantastische bruiloft gehad!
Toen wij op zoek waren naar een band voor onze bruiloft kwamen we via google uit bij BUROLIVEMUZIEK.NL. Door de hele coronapandemie hebben wij onze bruiloft twee keer moeten uitstellen. Uiteraard was het onze wens om de band ook mee te verhuizen naar de nieuwe data.

René heeft ons op een hele prettige manier hierbij geholpen door goed met ons mee te denken, coulant te zijn en onze vragen uitgebreid te beantwoorden. Wij zijn René van BUROLIVEMUZIEK.NL hier erg dankbaar voor en kunnen hem dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die met een gerust hart een band of DJ wil boeken.

Energieke show

Wij hebben gekozen voor Empire. Als je een band zoekt die de boel goed op zijn kop zet en vanaf minuut één gas geeft om er een grandioos feest van te maken zit je bij hen zeker goed. Gevarieerde muziek voor alle leeftijden, een energieke show en een hoog muzikaal niveau (wij zijn zelf ook muzikanten dus kunnen het goed inschatten). Burolivemuziek en Empire, hartelijk dank. Mede dankzij jullie was onze feestavond op de bruiloft een groot succes!

We werden netjes en goed op de hoogte gehouden
De band ZieZeau was FANTASTISCH, we hebben heel erg genoten, en wat een goede zangeres!!!! We hebben van onze gasten ook heel veel goede reacties gehad, wij zouden ze zo weer boeken. Ze hebben er een onvergetelijk feest van gemaakt voor ons.

Uitstekende service
Wij konden niet goed kiezen welke band we zouden nemen. Onze wensen en ideeën voorgelegd aan René, en toe was het zo geregeld! Hij regelde een super leuke band en wij hadden een geweldig feest met “The Soundmakers” !

Het belang van recensies

Wij laten alle recensies staan, ook de minder goede. Wij willen graag een eerlijk beeld laten zien van ons bedrijf. Ook krijgen wij door middel van de review een goed inzicht in wat onze klanten belangrijk vinden. Wat zij belangrijk vinden, waar de behoefte ligt en wat de verwachtingen en eventuele ergernissen zijn. Want natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets mis. Heeft een artiest in deze tijd wel eens moeite met de 1,5 meter regel of komt een band wat te laat. Allemaal hoge uitzonderingen zoals je kunt zien in onze cijfers, maar we werken nu eenmaal wel met échte mensen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van live muziek op jouw event of feest?
Check de recensies en neem met een gerust hart contact op met René, hij wordt 100% aanbevolen!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?