0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Joel Borelli Show

Biografie The Joel Borelli Show

The Joel Borelli Show is het bekende pianoshow concept rond pianist Joel Borelli, een zeer getalenteerde en muzikale pianist die het pianospelen met de paplepel kreeg ingegeven.

Pianisten en solisten boeken of inhuren

Geboren op 22 juni 1980 kreeg Joel als jongen van 12 pianoles maar al snel blijkt dat hij vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet en tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Pianoshows boeken voor scherp gage

Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s.

Joel is ook als solo pianist te boeken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Joel Borelli Show boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties