0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Rudi Sibma Pianoshow

Biografie Rudi Sibma Pianoshow

De Rudi Sibma Pianoshow is het bekende pianoshow concept rondom de zeer muzikale en ervaren pianist Rudi Sibma. Bekend van o.a. jarenlange pianist bij Crazy Piano’s.

Pianoshow boeken of inhuren

Al op vroege leeftijd van 15 jaar tourt Rudi door Duitsland als drummer van de Big John Russel band. Niet lang daarna gaat hij werken bij de bekendste pianobar van NL, de crazy piano’s in Scheveningen.

zangers en muzikale acts boeken bij Burolivemuziek

In scheveningen leert hij Roel van Velzen kennen die ook bij deze pianobar zijn carriere is begonnen als pianist. Rudi word tussen 2006 en 2009 een vaste sessiemuzikant bij Roel.

zangers en zangeressen inhuren voor bruiloft of feest

Daarna gaat Rudi zich meer toeleggen en ontwikkelen als zanger/pianist/entertainer. Niet zonder resultaat. Hij keert terug bij de Crazy Piano’s en word zelfs naar het Amerikaanse filiaal gestuurd.

Bands en artiesten boeken

Daarnaast treed hij ook op als pianist/entertainer bij de Corona’s. Hier speelt hij op de meest fantastische locaties en feesten waaronder paaspop, Ziggo Dome, Olympische spelen van 2012 en het Holland Heineken House.

Rudi Sibma Pianoshow boeken voor scherpste gage

Nu is Rudi te boeken met zijn eigen band en multi inzetbaar. In welke setting dan ook. Van klein solo tot het bekende duelling piano concept. U vraagt en Rudi speelt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rudi Sibma Pianoshow boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie