0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rudi Sibma Pianoshow

Biografie Rudi Sibma Pianoshow

De Rudi Sibma Pianoshow is het bekende pianoshow concept rondom de zeer muzikale en ervaren pianist Rudi Sibma. Bekend van o.a. jarenlange pianist bij Crazy Piano’s.

Pianoshow boeken of inhuren

Al op vroege leeftijd van 15 jaar tourt Rudi door Duitsland als drummer van de Big John Russel band. Niet lang daarna gaat hij werken bij de bekendste pianobar van NL, de crazy piano’s in Scheveningen.

zangers en muzikale acts boeken bij Burolivemuziek

In scheveningen leert hij Roel van Velzen kennen die ook bij deze pianobar zijn carriere is begonnen als pianist. Rudi word tussen 2006 en 2009 een vaste sessiemuzikant bij Roel.

zangers en zangeressen inhuren voor bruiloft of feest

Daarna gaat Rudi zich meer toeleggen en ontwikkelen als zanger/pianist/entertainer. Niet zonder resultaat. Hij keert terug bij de Crazy Piano’s en word zelfs naar het Amerikaanse filiaal gestuurd.

Bands en artiesten boeken

Daarnaast treed hij ook op als pianist/entertainer bij de Corona’s. Hier speelt hij op de meest fantastische locaties en feesten waaronder paaspop, Ziggo Dome, Olympische spelen van 2012 en het Holland Heineken House.

Rudi Sibma Pianoshow boeken voor scherpste gage

Nu is Rudi te boeken met zijn eigen band en multi inzetbaar. In welke setting dan ook. Van klein solo tot het bekende duelling piano concept. U vraagt en Rudi speelt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rudi Sibma Pianoshow boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties