0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Fools

Biografie The Fools

Wij stellen u graag voorstellen aan The fools! Een krankzinnige coverband uit vlaanderen, bestaande uit 5 geweldige muzikanten, die niet alleen in het binnenland maar ook internationaal bekend zijn.

Podia delen

The fools hebben het podia mogen delen met ondermeer Guy Swinnen, Stan van Samang, Eddy Wally en niet te vergeten Katrina and the Waves.

Genoeg redenen om te kunnen genieten van de ervaringen van de mannen, en te boeken bij burolivemuziek.nl …. wij zeggen, FEESTJE!!

Mix the “music”

Met een onvoorspelbare mix van heerlijke nummers die jij niet zou verwachten worden aan 1 stuk door gespeeld, waardoor iedereen lekker mee kan doen en er leuke interactie met het publiek ontstaat…!

De mix van de mannen bestaat uit verrassende Schlagers in combinatie met rock maar ook… heerlijke dance en pop nummers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Fools boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties