0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
JPR Strinxband

Biografie JPR Strinxband

The JPR Strinxband bestaat uit 5 ervaren rockers uit het oosten van het land, met op zang de uit Amsterdam afkomstige Edgar Francken (onder andere van Herman Brood’s Wild Romance)
Een combinatie die een echte rock’n’roll band vormt. Geen standaard Top-100 werk, maar optredens waarbij het niet alleen om de muziek, maar ook om de beleving ervan gaat! Pure passie voor rock, vergelijkbaar met de Stones in de jaren 70!
De band heeft een zeer ruime podiumervaring met o.a. optredens op de Zwarte Cross en voorprogramma’s voor De Dijk, Golden Earring, Di-Rect, Jovink en Normaal.

Home again

Eind Oktober is de nieuwe cd –Home Again- uitgekomen van the JPR Strinxband, waarop 9 nieuwe knallers staan die ze in eigen beheer hebben opgenomen.
De eerste cd die zonder de in September 2008 overleden frontman, Jean Paul Demming, is opgenomen.
De band laat hiermee zien weer helemaal terug te zijn op het oude rock’n’roll level…Still taking care of business!!

Repertoire

Het repertoire bevat naast eigen nummers ook covers van o.a. Herman Brood, The Rolling Stones, ZZ-Top, Iggy Pop, Billy Idol, Jovink, CCR, Rod Stewart en The Black Crowes.

JPR STRINXBAND Bestaat uit :

Mathieu Muller –bas/ zang
Maarten   Oonk -drums/ zang
John Piek -gitaren/ zang
Thomas Kroeze -gitaren/ zang
Edgar Francken   – alt/bariton sax/ zang

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je JPR Strinxband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties