0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
JPR Strinxband

Biografie JPR Strinxband

The JPR Strinxband bestaat uit 5 ervaren rockers uit het oosten van het land, met op zang de uit Amsterdam afkomstige Edgar Francken (onder andere van Herman Brood’s Wild Romance)
Een combinatie die een echte rock’n’roll band vormt. Geen standaard Top-100 werk, maar optredens waarbij het niet alleen om de muziek, maar ook om de beleving ervan gaat! Pure passie voor rock, vergelijkbaar met de Stones in de jaren 70!
De band heeft een zeer ruime podiumervaring met o.a. optredens op de Zwarte Cross en voorprogramma’s voor De Dijk, Golden Earring, Di-Rect, Jovink en Normaal.

Home again

Eind Oktober is de nieuwe cd –Home Again- uitgekomen van the JPR Strinxband, waarop 9 nieuwe knallers staan die ze in eigen beheer hebben opgenomen.
De eerste cd die zonder de in September 2008 overleden frontman, Jean Paul Demming, is opgenomen.
De band laat hiermee zien weer helemaal terug te zijn op het oude rock’n’roll level…Still taking care of business!!

Repertoire

Het repertoire bevat naast eigen nummers ook covers van o.a. Herman Brood, The Rolling Stones, ZZ-Top, Iggy Pop, Billy Idol, Jovink, CCR, Rod Stewart en The Black Crowes.

JPR STRINXBAND Bestaat uit :

Mathieu Muller –bas/ zang
Maarten   Oonk -drums/ zang
John Piek -gitaren/ zang
Thomas Kroeze -gitaren/ zang
Edgar Francken   – alt/bariton sax/ zang

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je JPR Strinxband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie