0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Color Reporters

Biografie Color Reporters

Een aantal gezamenlijke schrijfsessies voor het derde soloalbum van Bertolf Lentink was een begin van een nieuwe band. De twee liedjes die hij en de gitarist/zanger in zijn band Bas Wilberink daarvoor schreven, bleken niet geheel in de lijn van de plaat, die de titel ‘Bertolf’ zou krijgen. Zo begonnen de twee te sparren over ideeën en zo werd Color Reporters geboren.

Bandleden
– Bas Wilberink – leadvocals / guitar
– Bertolf Lentink – leadvocals / guitar
– Caesar Roseboom – keys / guitar / vocals
– Rutger Renden – bass / vocals
– Nicky Hustinx – drums

Boeken Color Reporters

De Zwolse singer-songwriter verlangde weer naar ‘het bandjesgevoel’. “De samenwerking met Bas was iets waar ik al heel lang naar op zoek was”, vertelt Lentink. De band is vanaf nu vrijblijvend te boeken bij burolivemuziek. Klik op de button en bekijk de beschikbaarheid.

Fanatieke Songwriters

De band heeft twee super excentrieke personen met hun authentieke karakter wat terug te horen in het geluid van de band. Luister de muziek rechts in beeld. En tot snel!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Color Reporters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties