0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The 16a

Biografie The 16a

Tom „tornado” en Arthur “Silverstring” zijn het duo The 16a. Tom is een ware showman die beschikt over eindeloze energie, enthousiasme en een krachtige stem. Arthur is een monster-gitarist, Speelt met intuïtie en lef.

duo zangers boeken of inhuren

Dit cover duo speelt de allerbeste klassiekers uit de top 2000 en bekende Ierse tradionals. Nummers die iedereen kent of ooit eens gehoord heeft. En waarop je na verloop van tijd gewoon wilt dansen.

The 16a boeken voor scherpste gage

Tijdens het begin van een optreden is de muziek akoestisch en is er genoeg ‘ruimte’ om lekker te kletsen en af en toe een beetje mee doen.
Maar gaandeweg brengt dit duo je in beweging.

Er word gespeeld met echt live opgenomen backingtracks en dit duo beschikt over een krachtige geluidsset voor 200 personen. En een compacte lichtinstallatie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The 16a boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties