0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Het eerste optreden

Het is september, en de eerste kermis staat voor de deur waar ik mag optreden met mijn band Phoenix. Anderhalf jaar is het podium verboden geweest om te betreden. Maar nu mag het weer.

Het eerste optreden

Het eerste optreden met mijn band Phoenix gaat gebeuren, en toch voelt het alsof het niet waar is. Alsof iemand de stekker er alsnog uit gaat trekken. In het kader van ‘oh nee, toch niet, foutje’. Maar dat gebeurt niet. We mogen echt! Weliswaar met maatregelen en restricties. Maar met 750 kaarten compleet uitverkocht, met testen voor toegang en de juiste controle die streng wordt gehandhaafd, kan dat de pret niet drukken.

Boek een coverband

Elk optreden die wij mogen doen en in het verleden hebben gedaan is bijzonder. Van kermis tot pleinfeest, en van bruiloft tot bedrijfsfeest tot festival. Maar deze eerste is bijzonder. Deze eerste…na 18 maanden Corona. Het zal onvergetelijk worden. Een grote feesttent staat gereed en met haar deuren open worden de feestgangers na hun QR-controle een warm welkom geheten.

De band staat opgesteld. De soundcheck is gedaan. De lichten zijn nog gedimd. En wachtend tot de show gaat beginnen bestellen de eersten hun biertje aan de bar, terwijl de bandleden zich achter de schermen geheel in stijl omkleden voor het optreden. Want muziek is een genot voor het oor, maar het oog wil natuurlijk ook wat.

Het is 21:00 uur. De tent staat intussen vol en het is tijd voor de aftrap. De band betreedt het podium en de licht- en geluidstechnici bespelen de knoppen voor een resultaat die zijn weerga niet kent. Alsof we in de laatste seconden van het nieuwe jaar zitten, tellen de mensen af; 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1…. GOOOOOOOOOOOO!!!!!

Light’s out – spot’s on

De band begint te spelen en met de eerste klappen op het drumstel gaan tegelijkertijd de showlichten aan. We trappen af met de nummers ‘Ik kan het niet alleen’ van De Dijk en ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scene. De muziek schalmt door de boxen. De tent begint te springen, de armen gaan omhoog en de keeltjes brullen allemaal met de muziek mee: ‘Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!!’. De toon is gezet. Het is feest! We staan AAN! We rennen, springen en dansen over het podium alsof ons leven ervan afhangt. De kop is eraf. We mogen weer!

Drie volle sets worden gespeeld van elk een uur lang. Wij als coverband nemen de gasten graag mee op reis. Een muzikale reis naar de ‘goeie ouwe’ tijd, jeugdsentiment, een fout feestje of de lekkerste hits van nu. Dat is wat mensen willen horen en dat zetten wij, en vele andere coverbands uit het aanbod van burolivemuziek.nl voor jou neer. Op elk feest, groot of klein.

Er wordt gesprongen, gedanst en meegezongen met de handen in de lucht. Een hele avond volle bak. De band is volop energie en dat is terug te zien in de gasten die volledig meegaan met de interactie.

Een spetterende show, voorzien van diverse acts wordt weggegeven. Tot de laatste minuut, tot wanneer de lichten uit gaan nemen we iedereen mee op een muzikale tour.  Wat een heerlijkheid en wat geweldig dat dit eindelijk weer mag. Even geen Corona. Heel eventjes een avond in een bubbel waar we ‘gewoon’ eventjes ‘normaal’ als vanouds mogen genieten.

We gaan ervoor. Voor jou, en met jou! Want het leven is een feest. En juist nu… want er is een dikke vette reden om het te vieren.

Doe je met ons mee?

Livemuziek Match Formulier

Heb je nou werkelijk geen idee waar te beginnen? Check dan ons livemuziek match formulier. Dan gaan wij voor jou op zoek naar de beste livemuziek voor jouw feest.

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?