0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bryan Adams Tribute

Biografie Bryan Adams Tribute

Met 65 miljoen verkochte albums en nummer 1 hits in over 40 verschillende landen heeft Bryan Adams de aandacht van een wereldwijd publiek getrokken. Alleen al in Denemarken heeft hij meermaals op uitverkochte venues gestaan om niets minder dan een onvergetelijke performance neer te zetten.
BAT wil hierom een eer brengen aan het werd dat hun rock idool levert, dit doen ze op een enthousiaste professionele en unieke manier met een eigen draai houden ze toch de nummers van Bryan Adams in ere.

Repertoire

“Summer of 69″, “Everything I Do”, “Run To You”, “Cuts Like A Knife”, “Heaven” and “Kids Wanna Rock” en nog heel wat andere nummers van de legendarische artiest worden door deze band vertolkt.

Met de charismatische Claus Hassing als lead-zanger (Danish Eurovision Song Contest finalist en deelnemer in verschillende TW-shows), en een erg toegewijd en professioneel team van regionaal bekende rock muzikanten levert BAT een steevaste performance, het dak gaat er hoe dan ook af!

Band

Claus Hassing
Lasse Baggenæs
Rune Thorhauge
Christian Thrane
Filip Winther

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bryan Adams Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties