0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Welke openingsdans past bij ons?

Je hebt livemuziek voor de feestavond. En bij deze feestavond hoort ook een openingsdans, want dat staat op jullie wensenlijstje. Maar dan…? Welk nummer voor deze openingsdans??? HELP!

Welke openingsdans past bij ons?

Een openingsdans. Want ohhhhh dat lijkt jullie zo leuk! Is ook leuk! Maar…wat moeten we kiezen? Boem, keuzestress want jij vind dit leuk en je partner vind dat leuk. No worries, Daar helpen wij jullie graag bij.

Verzoeknummers & Openingsdans

Wat je ook hebt geboekt, of het nou een band is, een duo of een artiest, muziek is aanwezig op jullie feestavond. De kunst is om ervoor te zorgen dat je een band of artiest boekt die weten wat er verwacht wordt i.c.m. jullie wensen. Bands of artiesten die inspelen op de gewenste liedjes. Letterlijk inspelen. Want er zijn zelfs bands en artiesten die op verzoek jullie nummers instuderen, zonder meerprijs. Hoe zonde zou het zijn als je livemuziek hebt staan en je vervolgens de openingsdans, afsluiter en/of vader-dochter dans van een bandje moet laten afspelen.

Tijdens deze avond wil je vaak toch wat bijzondere momenten aansnijden. Of in ieder geval niet onopgemerkt te revue laten passeren (de rest van de revue gaat wel de vorm van het welbekende ABC’tje door ome Piet en tante Corrie).

Maar vaak dan toch de vraag; hoe? En wat?

– Wel of geen openingsdans tijdens de feestavond?
– Een vader dochter dans?
– Een speciaal nummer als afsluiter?
– met de meiden een typisch Amerikaanse battle met de jongens?

Details om over na te denken. Meestal loopt het vast op de muziekkeuze en weten bruidsparen niet welk liedje ze moeten kiezen. Dan raakt het in het slob en gebeurt het niet. Daar zijn wij voor om bij de helpen en mee te denken.

 

Bijzondere momenten op jouw feestavond

Wil je een tranentrekker en emotie van de gasten opwekken? Nou, dan hebben we logischerwijs een ballad nodig. Engels of Nederlandstalig? Die keuze is aan jullie, en ook daarmee filter je alweer verder. Ga op zoek naar een romantisch liedje met de tekst die jij passend vind voor dat moment. Wat bij jullie personen en verhaal aansluit.

Heb je geen zin in die emo-nonsense? Hou het lekker luchtig en ga op zoek naar de liedjes waar jij normaliter ook altijd blij van wordt!. Je zult zien dat je dan al snel je antwoorden vind.

Lukt dat niet? Dan heb ik hier evengoed een aantal liedjes voor je op een rijtje die het met feestavonden altijd goed doen en heel geschikt zijn voor deze momenten:

Openingsdans:
– Bruno Mars – Marry you
– Justin Timberlake – can’t stop the feeling
– Pink – Raise your glass
– Toploader – Dancing in the moonlight

Vader/dochter dans:
– Hazes – wees zuinig op m’n meissie
– Marco Borsato – Dochters
– Bob Carlisle – Butterfly kisses
– Heartland – i loved her first

Afsluiter:
– Jeniffer Warnes /Bill Medley – i’ve had the time of my life
– Robbie Williams – Angels
– Coldplay – Sky full of stars
– Beyoncé – Love on top

Dit zijn slechts suggesties. Een selectie van veel gekozen nummers en juist niet veel voorkomend op bruiloften en feestavonden. Zo heb je de volgende filter in handen: gaan we voor het geijkte of willen we unieke liedjes? Allemaal vragen die jullie zelf kunnen beantwoorden. Zit er in deze lijst niets tussen?  Kijk dan bijvoorbeeld eens op Spotify. Zij hebben vele wedding song afspeellijsten waar je mega veel inspiratie op kunt doen voor bijvoorbeeld een openingsdans!

Of neem contact met ons op, dan sparren we samen!

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn voor muziek op jouw feestavond? Klik dan hier voor onze bruiloft bands. acts, dj’s en artiesten.

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?