0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Wat als de band of artiest afzegt?

Je hebt een evenement in de planning, je staat in de startblokken met het door jou georganiseerde festival. Of het is nog maar een paar nachtjes slapen en dan is jouw grote dag, jullie bruiloft. Totdat… de door jullie geboekte band of artiest afzegt.

Wat als de band of artiest afzegt?

De band of artiest kan niet komen

Helaas, maar het kan gebeuren. Ook zij zijn mensen, en onvoorziene omstandigheden kunnen zich voordoen waardoor het voor hen niet mogelijk kan zijn om het optreden te verzorgen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak, maar als dit wel gebeurt, dan is er bij jou logischerwijs blinde paniek. En dat is heel vervelend.

Wat doen je dan? Dan komen we terug bij een eerder blog waar we dit ook al in het kort hebben uitgelegd. Het hangt ervan af of je zelf direct de band of artiest hebt geboekt, of via ons als boekingskantoor. Wanneer je direct boekt, dan ben je ook zelf aansprakelijk voor het verzorgen van een alternatief.

Alternatief zoeken

Als je een goede band of artiest treft, dan mag je van ze verwachten dat ze met je meedenken of zelf al een collega-band/artiest aan je voorstellen. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn, en ze zijn het ook niet verplicht.

Wanneer je via ons als boekingsbureau boekt, dan zijn wij, nee voelen ons, verantwoordelijk om een alternatief te zoeken. Of dit nou voor een klein privé feest is of een grootschalig openbaar evenement. Feit is namelijk dat wij als boekingsbureau beschikken over een grote database van bands en artiesten, snel contact met ze kunnen leggen. Iets wat een stukje lastiger kan zijn wanneer je het zelf moet doen. Buiten dat, waar begin je? Je moet het allemaal maar weten.

Die zorg nemen wij uit handen. Dus ook geen angst dat je straks zonder muziek zit.

Natuurlijk is het jammer wanneer die ene coverband, of dat specifieke duo niet komt opdagen. Je hebt ze immers niet voor niets geboekt. Dat is natuurlijk enorm balen. Maar wij doen er alles aan om een perfect alternatief te zoeken die bij alle wensen aansluit en jou alsnog een onvergetelijke avond verzorgd.

 Evenementen en festivals

Voor grote evenementen en festivals is het nog spannender om alles zelf los te boeken. Dan ben je immers nergens van gegarandeerd wanneer je een grote line-up hebt van artiesten.

De meeste festival organisatoren boeken daarom ook altijd via een boekingsbureau. Wel zo makkelijk. Zij weten inmiddels wat het inhoudt en willen zekerheid, garantie. En die garantie bieden wij.
Daarnaast bieden wij festivals en evenementen interessante packagedeals. Jij gunt ons de programmering en wij gunnen jou een mooie korting.

Livemuziek Matchformulier

Wanneer je bij ons de boeking hebt staan, en de desbetreffende band of artiest moet zich om wat voor reden dan ook afmelden, dan duiken wij direct in de alternatieve mogelijkheden. Wij hebben immers alle gegevens al welke jullie eerder via ons livemuziek matchformulier bij de boeking hebben ingevuld. Daarom weten wij jullie wensen al. Die vragen en stappen hoeven wij niet nogmaals door te nemen. Wederom een reden waarom wij op dat moment zo snel voor jou kunnen schakelen.

Wat zijn de kosten?

Is het boeken van een coverband, tribute band, soloartiest of duo dan duurder bij ons?

Nee, integendeel. Veel die dat wel denken, en dat snappen wij ook. Maar dat is dus niet het geval. Wij ontvangen van de band een commissie die zij afdragen aan ons. Wij zetten zelf dus niets boven op de totaalprijs van de band. Anders zouden wij als boekingsbureau niet interessant zijn.

Dus bedenk je eens wat voor comfort en gemak je boekt, voor dezelfde prijs, maar dan via een boekingsbureau. Geen zorgen of omkijken, maar gewoon genieten.

Dat is toch best chill?

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?