0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Soorten live muziek

De knoop is doorgehakt; het wordt live muziek op jullie feest of evenement. Proficiat, je hebt alvast één goede keuze gemaakt. Nu nog beslissen wát voor soort live muziek je zou willen. Er is ontzettend veel om uit te kiezen. Wij hebben daarom op de website handige categorieën gemaakt. Zo kun je al een inzicht krijgen in het aanbod.

Soorten live muziek

Vaak weet je vooral wat je niet wilt. Zo wordt de een superblij van een Dixieland Orkest wat ook nog als looporkest  ingezet kan worden, terwijl de ander een podium wilt met een swingende, zomerse brassband of juist échte rock & roll band . We zullen een aantal voorbeelden uitlichten om de keuze te vereenvoudigen.

Populairste keuze; Coverband

Een goede en ook veilige keuze is een coverband. Een coverband is de meest geboekte vorm van live muziek. Dit is een gevolg van een groot aanbod, maar zeker ook het feit dat een goede coverband meestal een flink repertoire heeft om jouw publiek mee te vermaken. Natuurlijk is het nog aan jou welk soort coverband je zou willen, zo heb je van allround pop tot harde rock.

Verrassende keuze: Tribute artiest of band

Een tributeband is een goede keuze wanneer je het leuk vindt om lekker met alles mee te zingen en direct de juiste sfeer neer te zetten. Want een tribute is een ode aan een bepaalde artiest of band, waar alles tot looks en feel wordt afgestemd op de desbetreffende artiest.

Wij hebben verschillende tribute artiesten en band in onze database. Superleuk wanneer je een supriseparty of een reünie organiseert en de muziek is nog geheim.. Dan kan een tributeband echt een mooie verrassing zijn! Stond jij vroeger met je vrienden te rocken op Metallica of is je oma gek van Andre Hazes of je broertje fan van Amy Winehouse dan zullen ze maar wat blij zijn om hun favoriete (wijlen) artiest op het podium te zien verschijnen.

Swingend of intiem: Duo

Waar je op een bruisende bruiloft of groots opgezet bedrijfsfeest vaak kiest voor een grote band met een goed bereik kies je voor de wat ingetogenere evenementen wellicht beter voor een duo. Een goed duo kan ook zorgen voor de voetjes van de vloer vibe, maar kun je ook inzetten op een receptie, ceremonie of uitvaart. Zodat ze toch kleur brengen aan een zakelijk event of intiem afscheid.

Van coverband tot Tribute en van duo tot brassband boek je bij Burolivemuziek.nl. Wanneer je door de categorieën wandelt, krijg je een goed indruk van wat wij te bieden hebben. En dat is: veel!

Mocht je een beetje overrompelt worden door het aanbod dan kun je ook contact opnemen om jouw wensen te bespreken en dan kunnen wij kijken wat het beste bij jou en jouw publiek past. Zo weet je zeker dat je de best mogelijke keuze maakt voor een onvergetelijk feest!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?