0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Heavy Hoempa

Het klinkt alsof we zelf een muziekstroom hebben bedacht, maar nee. Heavy Hoempa is de naam van de 8 mannen die werkelijk hardrock-bottom gaan om hun helden te eren.

Heavy Hoempa

Nu denk jij wellicht; aha, cool een heavy metal coverband. Nee! Het zijn stuk voor stuk instrumentale nummers gespeeld door 7 blazers en één drummer. We noemen het Massive Brass Rock met een ongekende liefde voor de lekkerste hardrock en metal platen. Verrassende uitvoeringen van herkenbare klassiekers van bijvoorbeeld Metallica, Motörhead, Slipknot, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden en AC/DC.

Ouderwets rocken zonder stekker

Had jij jouw zinnen gezet op een avondje rocken op jouw festival of feest, maar kan de locatie geen band kwijt door gebrek aan techniek of ruimte? Dan zijn de heren van Heavy Hoempa de ideale oplossing. Want zij blazen iedereen weg, zelfs ‘zonder stekkers’. Het volume van dit achtkoppige looporkest behoeft dan ook weinig tot geen versterking. Ook zijn zij gewend zich tezamen door de straten te bewegen. Daarom ook zeer geschikt voor een mooi straatfestival of ruige Koopzondag waar het publiek écht verrast wil worden!

Vijf miljoen views

Niet alleen wij zijn super enthousiast over Heavy Hoempa, maar ook Bospop, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en Festyland vroegen de mannen in hun indrukwekkende line up. Volbeat en Guns ’n Roses vroegen hen zelfs het publiek voor hen op te warmen. En dat lukte aardig!

Hun versie van The Ace of Spades van Motörhead had zelfs vijf miljoen views in één weekend.

Heavy Hoempa boeken of inhuren

De indrukwekkende staat van dienst zegt wel wat van de kwaliteit die zij leveren. Wij durven daarom ook eenvoudig mee rock garantie aan deze band mee te geven. Dus wil jij iets origineels voor de opening van jouw hardrock café, muziekwinkel, motortreffen of welk event dan ook, dat wat wel wat pit en wat heavy hoempa kan gebruiken? Zoek niet verder en boek die mannen!

Heavy Hoempa boek je hier.

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?