0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Wil je met me trouwen?

Wil je met me trouwen? Dé vraag die dit weekend en vandaag, op de dag zelf, door heel het land en over de hele wereld veel gesteld is of gaat worden. Want het is valentijnsdag! Vier de liefde, lekker eten en natuurlijk muziek. Livemuziek!

Wil je met me trouwen?

Dit jaar valt valentijn op maandag. Dus eens in de zoveel jaar vieren we dat een heel weekend lang, want ja…Valentijnsdag vieren op een maandag is nogal saai op de dag van de week waarop de meeste restaurants gesloten zijn. Daarbij is het ook zo’n beetje de minst romantische dag van de week. We noemen het niet voor niets een Manic-Monday…toch? Toch kan het romantisch zijn. Het is maar net hoe je het aanpakt. 😉

Nu de horeca weer open is en we allemaal al veel te lang niet hebben mogen genieten van leuke uitjes, kan het best nog wel eens zijn dat dit jaar het drukste Valentijnsweekend was voor vele bedrijven. Ik hoop het want ik gun iedereen goede zaken en de mens een heerlijke avondje of dagje weg. Waarom zou je het niet doen?

Commerciële zet

Ook ik heb lang gebruld dat ik niet meedeed aan die commerciële toestand, en dat mijn man op deze dag echt niets bijzonders hoefde te halen. Want waarom perse op deze dag de liefde vieren? Dat kan toch elke dag, op een manier zoals jij het leuk vind om aan je partner te laten weten dat je dolletjes op hem/haar bent? Toch stond het eerste jaar een roos op tafel. En de jaren die volgden ook evengoed altijd een attentie. En ik moet toegeven, door de jaren heen heb ik het leren waarderen. Want ja, alles wordt soms heel gewoontjes door de jaren heen. Helemaal met een slootje kinderen. Dus ik snap het wel. Valentijn mag dan wel commercieel zijn, maar het is ook juíst een reden om er samen even op uit te gaan.

Dineren en livemuziek

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen een kaartje te doen. Hey, alles goed he! Niets mis mee. Maar laten we eerlijk zijn: punten scoor je natuurlijk écht als je een bos bloemen met daaraan een kaartje waarop staat: we gaan straks lekker samen uit eten. Genieten van goed eten, een heerlijke wijn terwijl het oor verwend wordt met een portie goede livemuziek.

Livemuziek tijdens een diner is écht heel leuk! En wist je dat door livemuziek de spontaniteit veel meer wordt opgewekt? Door livemuziek stappen mensen sneller op een dansvloer om toch spontaan even samen die dans te doen. De sfeer wordt ook sneller wat meer los en gemoedelijker.

Dus lieve mensen, maak Valentijnsdag compleet en leen de kids uit aan de oppas. Ga er samen op uit. Wordt de horeca ook blij van, ook zij kunnen het goed gebruiken.

Wil je met me trouwen?

Ik kan het niet meer op één hand tellen dat ik getuige ben geweest van een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag, waar ik mocht optreden. Natuurlijk schalmen de liefste en leukste liedjes dan ook net even een beetje extra uit mijn speakers. En ondergetekende is écht een sucker for romance dus kom maar op! Heer-lijk! Wil je met me trouwen? Ik pik ze er zo uit. Je ziet het toch wel aan bepaalde onzekerheid of soms zelfs doodsangsten – ‘als ik die ring maar niet kwijtraak’ of ‘zullen ze de ring echt wel aan het toetje toevoegen in de keuken?‘ – dat soort dingen. Partners die hevig op zoek zijn naar dat ene juiste moment om die vraag te stellen: Wil je met me trouwen?

Tip van Flip; een aanzoek is altijd een soort van ‘betreden op eigen risico’ dingetje. Heb je enigszins twijfels of je partner wel op een aanzoek zit te wachten? Dan kun je het aanzoek beter privé doen. Best moeilijk voor je partner om nee te zeggen ‘en plein public’. Zegt hij of zij ‘JA’ in het restaurant, en vervolgens krijg je achteraf  bij thuiskomst alsnog een schamele ‘nee’ te horen. Dat is dan weer lullig voor beide partijen.

Weddingplans

Áls dan eenmaal die vraag gesteld is; Wil je met me trouwen?, dan hoop ik dat jouw aanzoek bezegeld wordt met een dikke vette JA! Dat zou wel zo leuk zijn.  Wat het leuke is van tegenwoordig is dat alle nieuwe verloofde koppels meteen in hun trouwplannen duiken. En logisch ook, want het is een heel mooi gegeven om mee bezig te gaan. Een heuglijk vooruitzicht. Data worden vrijwel meteen geprikt, locaties in alle enthousiasme bezocht, ambtenaren geselecteerd en fotografen vastgelegd. Ik zeg altijd; zorg dat je de basis z.s.m. vastlegt:

  • De Locatie
  • Ambtenaar
  • Fotograaf
  • Muziek voor de feestavond

Alle overige zaken komen altijd wel goed en is genoeg keuze in. Wil je livemuziek voor de feestavond, dan adviseer ik je om ook hier niet te lang mee te wachten. Zeker niet na deze lange corona periode waar momenteel de bruiloften volop geboekt worden en het knokken is om de gewenste locatie en datum bij elkaar te kunnen krijgen. Zo ook dus jullie gewenste livemuziek.

Bruiloftmuziek

Nu is er natuurlijk volop keuze in livemuziek. Maar wist je dat Burolivemuziek.nl een categorie heeft voor bruiloften? Bands en artiesten die niet op bruiloften aansluiten zijn er in deze categorie al uitgefilterd.  Er is heel veel keuze; complete showbands, partybands, coverbands, duo’s of solo artiesten. Van het neusje van de zalm en bekende Nederlandse artiesten tot de bruiloftband bij jou uit te buurt. Neem een kijkje op de site en vind tal van mogelijkheden.

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met René, hij helpt je graag. Maar voor je dat doet, vul dan eerst even het livemuziek match formulier in. Dan kan hij direct en nog gerichter voor jullie op zoek.

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?