0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Naar een festival!

Naar een festival! Ik word altijd blij wanneer ik mensen zie met festivalbandjes om. Een pols voor onvergetelijke herinneringen. Vooral bij de jeugd die nu eindelijk kan ontdekken wat een festival met je kan doen. Zeker deze dagen, met het prachtige weer is een festival toch een stukje hemel op aarde?

Naar een festival!

Naar een festival

Tenminste wanneer de muziek goed is! En dat is voor iedereen natuurlijk anders, zo gaat de één hard op techno en de ander liever zacht op reggae. Brult de één graag mee met Nederlandstalig, danst de ander liever mee op happy hardcore. Staat de één vooraan het podium te gillen in de hoop dat de artiest ze ziet, de ander ligt op een picknickkleed met gesloten ogen te genieten. Al die verschillende mensen, al die verschillende karakters, met één doel; ultiem genieten!

Top 999

Radiozender 3FM had kort geleden de Festival top 999 met daarin ook verrassende nummers! Sowieso verrassend dat het aantal vrouwelijke artiesten in de top 100 is verdubbeld. Dat klinkt behoorlijk maar met 13% nemen de dames nog steeds maar een klein deel voor hun rekening en doen de mannen het dus nog steeds een stuk beter. Opvallender is waarschijnlijk dat de artiesten van eigen bodem met 21% zijn gestegen. Bijzonder! Het is echt een mooie lijst geworden, met heuse classics, lekkere meezingers en aanstormend talent. Gewoon terug te luisteren, mocht je het gemist hebben.

Livemuziek

Het belangrijkste aan een festival is de muziek. Want muziek bepaalt de sfeer. Livemuziek verbindt, altijd. En dat is ook nog eens hartstikke gezond. Want uit onderzoek blijkt dat wanneer je naar muziek luistert je een mooier beeld van de wereld krijgt. Want muziek maakt dopamine aan in de hersenen die zorgen voor een gelukkig gevoel. Bij livemuziek is dit nog intenser. Ken je dat gevoel wanneer een van jouw favoriete platen wordt gespeeld? Instant happiness!

Door de sfeer van festivals wordt dit ook steeds populairder bij bedrijven en bruiloften. Heb jij een bruiloft of bedrijfsfeest welke in festivalsfeer opgezet gaat worden? Kijk dan eens op burolivemuziek.nl voor de mogelijkheden. Deze zijn eindeloos.

Kom je er niet uit vul dan online ons Livemuziek Matchformulier in. Dan helpt René je graag bij het maken van de meest passende keuze voor jouw Festival!

 

Photocredits: Jade Masri @Unsplash

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?