0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Locatie vinden voor live muziek

Je gaat een feest of evenement organiseren en je hebt de beslissing genomen om live muziek te boeken. De juiste keuze, want bij live muziek draait alles om beleving én dat wil je natuurlijk creëren voor jouw ultieme topavond.

Locatie vinden voor live muziek

Locatie vinden voor live muziek

Het grote voordeel van live muziek is namelijk dat een artiest of band goed aan kan voelen wat het publiek wil. Heb jij een bruiloft of feest en willen jouw gasten lekker de hele avond dansen en verzoeknummers aanvragen of dient de muziek juist als een ‘trip down memorie lane’ intiem op de achtergrond?
Een goede artiest of band speelt graag in op de wensen van jou als organisator, maar kan zich ook haarfijn aanpassen op de avond of middag van het event zelf.

Kan overal live muziek gespeeld worden?

Daar kunnen we volmondig ja op antwoorden. Maar het ligt natuurlijk wel aan jouw wensen. Zo kan een sing & songwriter vrijwel overal neer gezet worden, lopend tussen de gasten op een terras of gezellig rondom een kampvuur op een bosterrein.
Een volledige band daarentegen heeft natuurlijk wel het een en ander nodig, qua ruimte, maar ook qua licht en geluid om volledig tot hun recht te komen.

De grootste vraag is eigenlijk of de muziek versterkt moet worden. Dat hoeft niet altijd, maar soms kan deels versterken wel een goed idee zijn bijvoorbeeld de zanger of zangeres. Wanneer je een grotere ruimte hebt of (buiten) veel gasten dan kan het zeker raadzaam zijn om complete versterking in te zetten.

Soms neemt de band dit mee of kun je eenvoudig een geluidsbedrijf in huren. Of je de live muziek moet versterken ligt aan de ruimte en het aantal gasten. Wij raden aan om vanaf 75 gasten zeker versterking in te zetten. Wij helpen natuurlijk graag om te kijken wat er nodig is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij hierin uitstekend faciliteren

Wat is de perfecte locatie voor live muziek?

Ook dit is compleet afhankelijk van jouw behoeften en verwachtingen.
Een mooie locatie kan natuurlijk enorm bijdragen aan de beleving en sfeer die jij wilt overbrengen tijdens jouw evenement of feest. De perfecte locatie is daarom de locatie waar al jouw wensen samenkomen. Wil je de live muziek bijvoorbeeld letterlijk op een podium zetten? Wil je een dansvloer? Wil je de mogelijkheid om naar buiten te gaan? Sparren over jouw perfecte keuze voor live muziek vinden wij leuk, neem gerust contact op!

Hoe boek ik live muziek?

Bij ons heb je een duidelijk overzicht van live muziek. Van solo artiest tot (bekende) band. We hebben niet alleen onderscheid gemaakt in artiesten en bands, maar ook in diverse andere categorieën. Zoals 100 % Nederlands, rockmuziek, foute artiesten, maar bijvoorbeeld ook live muziek voor een uitvaart. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gerust bellen met oprichter & eigenaar René. Hij vindt absoluut de juiste match voor jouw ultieme act!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?