0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Het is Karrewiets!

Is het een trein? Is het een vliegtuig? Nee, het is Karrewiets!
Je moet even in je ogen wrijven wanneer je Karrewiets voorbij ziet rijden. Het is misschien een gek gezicht, maar wel een prachtig gehoor!

Het is Karrewiets!

Deze one man band heeft alle juiste ingrediënten om van iedere gelegenheid een feest te maken. Letterlijk, doordat op zijn karretje allerlei instrumenten bevestigd zijn zoals een contrabas, mandoline, draaiorgel, piano, drumstel en accordeon. Samen met een grote dosis talent, groot repertoire en gevoel wat het publiek wilt horen een gouden combinatie.

Mobiele muziek boeken of inhuren

Dit vervoermiddel heeft alles én alles werkt! Het is een oude scootmobiel waarvan het carrosserie de basis vormt waarop de instrumenten zijn gebouwd. Ed, de moderne troubadour kan daarom in zijn eentje een compleet orkest-effect meegeven aan een evenement. Rijdend over een festivalterrein, winkelcentrum of bedrijfsfeest zet hij met zijn voertuig en zuivere stem al snel de juiste toon.

Zijn repertoire biedt ruim 150 popsongs variërend van luisterliedjes, up-tempo en meezingers. Een ruime keuze aan de beste pop en rock hits van de laatste paar decennia. Feeststemming gegarandeerd!

Voordelen mobiele muziek

Het voordeel van mobiele muziek inhuren is natuurlijk dat je niet vastzit aan één plek en niets anders nodig hebt. Een sing & songwriter, DJ met een mobiele DJ booth of iemand als Karrewiets kan precies daar staan waar het nodig is. Zo kan het een dag- of avondvullend programma worden terwijl er verschillende gasten genieten van het optreden.

Groter aanpakken? 

Vind je mobiele muziek een leuk idee, maar wil je het net wat uitbundiger aanpakken? Dan kun je ook meerdere mobiele artiesten inhuren, zodat er verschillende genres gespeeld kunnen worden. Zo geniet de een van de romatische liedjes van een sing & songwriter, voetjes van de vloer met een DJ en zingt iedereen mee met Karrewiets of een andere one man band!

Neem gerust contact op met René van Buro Live Muziek om te kijken wat de juiste mobiele muziek is voor jouw event of voor een gouden combinatie!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?