0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

2022 Wordt het jaar van de livemuziek!

2022 wordt het jaar van de livemuziek! Het nieuwe jaar is aangebroken en inmiddels alweer bijna een week oud. Ik ben zelf nog stiekem aan het genieten van een enorm luie kerstvakantie, want ik vond dat ik die wel verdiend had.

2022 Wordt het jaar van de livemuziek!

Als we dan toch in lockdown moeten, dan doen we het maar lui. Maar vanuit mijn luie stoel roep ik wel met volle overtuiging: 2022 wordt het jaar van de livemuziek! Dat moet toch haast wel of hoe zit het?

Stille maanden

Dat januari en februari nu zo stil zijn…so be it. Leuk is anders natuurlijk, begrijp me niet verkeerd. Maar in mijn beleving zijn die twee maanden toch zo’n beetje de stilste van het jaar. Altijd al geweest. Ik noem het puinruim maanden. Alles weer op orde brengen, gereed maken voor het komende seizoen. Dus volgende week ga ik als een malle aan de slag om alles lekker op orde te brengen.

Want lui in een stoel hangen twee weken lang brengt wel heel veel muziek ideeën en inspiratie met zich mee kan ik je vertellen.  Veel leuke, nieuwe concepten bedacht. En dat terwijl er nog zoveel bestaande dingen afgemaakt moeten worden. Maar het hoofd van dit chaotische brein blijft (teveel) verzinnen, vooral in tijden van rust. Dus of een vakantie nou zo’n goed idee was…tis net hoe je het bekijkt he. 😉

Volle agenda

Mooie optredens staan gepland, dus als ik naar mijn agenda kijk komt er heel veel livemuziek dit jaar. En als dat alleen al mijn agenda is…dan beloofd het wat voor Nederland Muziekland. Allemaal hebben we zin in een avondje rocken op de muziek van een te gekke band. Of lekker polonaise doen op de foute Hollandse feestknallers. Meezingen met de leukste en beste artiesten van ons land! Ja, dit jaar…2022 wordt het jaar van de livemuziek! Het moet gewoon.

Ik kijk enorm uit naar april. Die maand is toch wel de kick-off van het officiële seizoen. De maand waar we allemaal weer uit onze winterslaap zijn. De maand waar we allemaal weer als molletjes boven de grond komen om onze toet te laten zien aan de buitenwereld. Nou ik kan je vertellen, dat er heel veel molletjes een druk programma krijgen. De agenda vol met de leukste uitjes, feesten, bruiloften en livemuziek!

Tijd voor het lentezonnetje

Natuurlijk hoop ik ook op een mooi, vroeg voorjaar net als 2 jaar geleden waar we in maart al heerlijk van het zonnetje mochten genieten. Het kan ons niet vroeg genoeg beginnen. De meeste mensen roepen niet voor niets na oud&nieuw ‘kom maar op met die lentezon!’. De rest van die (saaie) wintermaanden mogen overgeslagen worden.

Maar…de die-hards onder ons die het alsnog voor elkaar hebben gekregen om de Oostenrijkse of Franse Alpen te mogen betreden deze winter zullen er anders over denken. Die wintersport eerst, en dan de lente. Ook al zijn in die landen de beperkingen hoog en is het après-ski feestje nog niet toegestaan, het gevoel zal er zeker wel zijn. Met waarschijnlijk ook de nodige gezellige, al dan niet live, muziek in de appartementen op de achtergrond tijdens een heerlijk ‘Biertjehhhh’.

2022 wordt het jaar van de livemuziek!

Ik kijk uit naar het nieuwe jaar. 2022 wordt het jaar van de livemuziek! Ik hoop dat iedereen weer lekker mag genieten in volle gezondheid. Lekker ouderwets naar de kermis met het gezin (of in de kroeg als de kids bij opa en oma zijn), naar je favo festivals, de leukste feestweken, braderieën en markten. Maar ook de concerten, de optredens van grootse tribute bands, de tofste livemuziek van bekend en niet bekend Nederland.

Dat er maar weer heel veel door mag gaan, Oktoberfest, de carnaval, de piratenfeesten, alle bruiloften en wat voor feesten dan ook maar weer ‘gewoon’ door mogen gaan. Desnoods op een totaal ander moment in het jaar dan normaliter zou zijn. Who cares! Let’s go!

We hebben genoeg in te halen! En het zonnetje wat momenteel op mijn beeldscherm schijnt vanachter mijn raam geeft mij dubbel zoveel motivatie om te blijven volhouden en erin te geloven dat dat echt weer gaat komen!

Samen delen

Er is zoveel leuks! En er is zoveel muziek, zoveel livemuziek! Zoveel mooi talent, en dat talent wil zich laten horen. Hun passie uiten, delen met jullie, jullie als gast, kijker, bezoeker die het ook weer zo enorm nodig hebben. Iedereen heeft het nodig, iedereen is er op zijn of haar manier aan toe! En hoe!

Dus daarom heb ik besloten; 2022 wordt het jaar van de livemuziek!

Er is genoeg! Het aanbod van Burolivemuziek.nl bewijst dat maar weer. Het kan niet gek genoeg; van akoestisch of pianomuziek naar volledige orkesten en partybands. The sky is the limit!

Dat het hele jaar die sky maar blauw mag zijn, zonder gedonder. Nergens. Behalve wanneer het dondert en het bliksemt in de polonaise en op de dansvloer. Dat hoort maar verder gaan we met alle positiviteit het jaar tegemoet…en dan in de goede zin van het woord. 😉

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?