Home > Categorieën > Reggae band

Reggae band

Het boeken van een reggae band doe je voordelig en simpel online bij Burolivemuziek.nl
Niet alle reggae bands staan vermeld dus ben je op zoek naar een specifieke band, schroom dan niet om contact op te nemen.

Alle Reggae band

Prijs
2 zoekresultaten
In de Mix voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl
In the Mix
“Let’s groove tonight”
Vanaf: v.a. € 1.550,00
La Fiesta Boek je bij Burolivemuziek.nl
La Fiesta
Met La Fiesta is het altijd feest! Een spectaculaire show met de leukste partyhits
Vanaf: v.a. € 3.150,00

Wat klanten over ons zeggen

Klanten beoordelen ons met
400 beoordelingen
9.4
Goede band met vriendelijke medewerker. Band speelde goed, en speelde goed in op de wensen van het publiek.
Mirdad
08-07-2024
Uitstekende communicatie en betrokkenheid
Gert en Elona
05-07-2024
Boeken ging makkelijk we kenden de band al. Wisten al wat we wouden.
Lucien
04-07-2024
Soulm3n bracht gelijk de goede sfeer in de zaal. Met hun zang en dans werd iedereen gelijk betoverd en teruggebracht naar de soultijd en R&B. We stonden eerst ademloos te kijken en te luisteren maar algauw werden we opgezweept en dansten we alle nummers mee. Het was een geweldige ervaring.
Debora
02-07-2024
Fijn samen gewerkt met Burolivemuziek. Ze geven snel reactie en het is duidelijk wat j kan verwachten. De communicatie is zorgvuldig.
Judith
02-07-2024
Ik kon er zelf helaas niet bij zijn omdat ik ziek was, maar kreeg regelmatig een filmpje gedurende het optreden. Iedereen was erg tevreden over de band. Ik ben zeer tevreden hoe jullie alles geregeld hebben. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden in de tijd vooraf.
Jenneke
02-07-2024
Goed geïnformeerd. We wisten wat we konden verwachten. De dag voor het optreden werd ook nog even alles gecheckt. Dikke prima.
Emmy
01-07-2024
We wilden graag een artiest deze was al geboekt:( echter kwam René met een andere artiest (Menzo) die er een super feest van maakte kortom een woord GEWELDIG!!
Martijn
25-06-2024
De band was top
Johan de Heus
21-06-2024
Een prachtig feest gehad, vooral door de muziek van Arnold Postma.
Jan
21-06-2024

Reggae band

Lekker grooven met een reggae band: er is niets zo lekker als een avond met artiesten die weten hoe ze een zaal moeten bespelen. Wij zorgen ervoor dat je in Nederland artiesten en bands kunt huren.
Bijvoorbeeld met hun lekkere reggae nummers, waarmee ze ervoor zorgen dat het een geslaagd feest wordt.

Reaggae band boeken of inhuren

Wil je een reggae band huren of boeken en ben je daarvoor op zoek naar het aanbod? Wij zetten het voor je op een rij. Zodat je de reggae artiesten in Nederland eenvoudig kunt ontdekken. En wij je in contact kunnen brengen voor een geslaagd feest.

Reggae artiesten in Nederland

Je hebt de keuze uit een aantal leuke reggae artiesten in Nederland. Met ervaring op verschillende podia, van groot tot klein. Goed geschikt voor een bruiloft en een verjaardag, net als wanneer je een groter evenement organiseert.

Op die manier helpen we je altijd de juiste reggae band in te huren, waarmee je kunt rekenen op een muzikaal geslaagde dag of avond.

En zoek je naast de reggae band ook andere artiesten, bijvoorbeeld in een andere stijl? Bekijk dan ons online aanbod voor een rock ’n roll band die je kunt huren. Net zo gemakkelijk, maar dan in een totaal andere stijl.

Reggae band boeken voor scherp gage

Je kunt een reggae band boeken of huren door die online te bekijken. En contact met ons op te nemen, zodat we jullie aan elkaar kunnen koppelen. Op die manier kun je met de band bespreken welke sfeer je graag wilt neerzetten en wat hun rol daarin kan zijn.

En vind je het lastig om een reggae band of andere stijl te kiezen? Neem contact op, dan helpen we je er graag mee op weg.